Hesabım
    Korku-Komedi "Little Monsters"dan Yeni Red Band Fragman!

    Korku-komedi "Little Monsters"dan yeni red band fragman yayınlandıç

    Zombi komedisi Little Monsters filminden yeni red band fragman yayınlandı.  Çıkışını ödüllü dram filmi 12 Yıllık Esaret ile yapan, son olarak ise komediden yönetmenliğe geçiş yapan Jordan Peele'nin farklı konusuyla dikkat çeken korku filmi Us'ta karşımıza çıkan Oscar ödüllü güzel yıldız Lupita Nyong’o'nun başrlünü üstlendiği korku-komedi filmi, zombi dehşetini bir kez daha seyircilerle buluşturuyor.

    Başrolde Nyong'o'ya yakışıklı oyuncu Alexander England'ın eşlik etttiği korku-komedi filmi "Little Monsters", bir okul gezisi sırasında zombi istilasının ortasında kalan bir grup okul öğrencisi ve yetişkinlerin hikayesini anlatıyor.

    Korku-komedi filminin konusu; Dave, eski ve gözden düşmüş bir müzisyendir. İçine kapanık ve özgüven sorunları yaşayan Dave aynı zamanda küçük yeğeninin anaokulunda öğretmeni olan dışa dönük ve özgüvenli Caroline’den hoşlanmaktadır. Caroline ile vakit geçirmek isteyen Dave’in fırsat ayağına gelmiştir. Yeğeninin anaokulu gezisi vardır ve Dave gezi sayesinde Caroline ile vakit geçireceğini düşünerek sınıfı geziye götürmeye gönüllü olur. Fakat gezi onun umduğu gibi gitmez. Dave’in amacı, dünyanın en ünlü çocuk şovu ustası olan Teddy McGiggle’ın varlığıyla karmaşıklaşmaya başlar. Dave ve Caroline gezide beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kalırlar. Ekip ani bir zombi saldırısının ortasında kalakalır. David ve Caroline çocukları zombilere karşı korumak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dave bu talihsiz durumu fırsata çevirip Caroline’ın kalbini kazanma şansını yakalayabilecek midir yoksa söz konusu kalp zombilerin midesine mi inecektir?...

    Dünya prömiyerini 2019 Sundance Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren, Imagine Film Festivali'nde En İyi Film dalında Siyah Lale ödülüne aday olan "Little Monsters" filminin yönetmen koltuğunda "Down Under" filmi ile tanınan Avustralyalı yönetmen Abe Forsythe otururken, filmin senaryosu da yönetmenin kendisine ait. Filmin zengin oyuncu kadrosunda ayrıca komedyen Josh GadWanted dizisinin Josh Levine'ı Stephen Peacocke, güzel yıldız Nadia Townsend, Offspring'in Billie Proudman'ı Kat Stevens, Low Life'ın Jef'i Henry NixonRahel Romahn ve Jason Chong gibi isimler de bulunuyor.

    "Little Monsters" filminin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top