Hesabım
    Modern Peter Pan "The Lost Girls"e Emma Thompson ve Ellen Burstyn Katıldı!

    The Lost Girls kadrosuna iki usta isim eklendi.

    Klasik bir masal olan Peter Pan'ın hikayesi bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. "The Lost Girls" adını taşıyacak olan film, modern bir uyarlama olacak. The Lost Girls'ün oyuncuları arasına eklenen ilk isimler usta oyuncular Emma Thompson ve Ellen Burstyn oldu. 

    Peter Pan, Livia De Paolis tarafından bir kez daha The Lost Girls adıyla beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin oyuncu kadrosuna Sense and SensibilitySaving Mr. BanksLove ActuallyHowards End gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Emma Thompson ile Requiem For A Dream, Alice Doesn't Live Here Anymore, The Exorcist, The Last Picture Show, Nostalgia gibi yapımların usta ismi Ellen Burstyn eklendi. The Lost Girls, Laurie Fox'un aynı isimli kitabından uyarlanıyor. Peter Pan temalı kitabın hikayesi insanların özgürlük, kaçış ve güvende olmak ile ilgili tutarsız arzularını keşfetmek üzerine kurulu. The Lost Girls, Peter Pan'de yer alan Wendy karakterinin ardından gelen jenerasyonların modern halini yansıtıyor. Wendy, Peter Pan ile yaşadığı maceraların ardından geçen yıllardan sonra hala o ruhu korumaya çalışıyordur. Wendy bir yandan bu ruhu korumalı, diğer yandan da kızıyla olan ilişkini kurtarmalıdır. Kitap ilk kez 2003 yılında okuyucularıyla buluşmuştu.

    Yönetmen koltuğuna oturacak olan Livia De Paolis, The Lost Girls hakkında şu sözleri sarfetti: "Çocukluğumdan beri peri masallarının ardında yatan gizli anlamlar ilgimi çekiyordu. Laurie Fox'un The Lost Girls'ünü okuduktan sonra, J.M. Barrie'nin bu zamansız peri masalının çağdaş okuyucular için yeniden yaratılan bu versiyonunda acilen yer almak istedim."

    Livia De Paolis, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alacak. Aynı zamanda Paolis, filmde Wendy olarak karşımıza çıkacak. Wendy'nin kızı Berry olarak ise Emma Thompson'ın kızı Gaia Wise'ı izleyeceğiz. The Lost Girls'ün yapımcılığını Chris Curling ve Meta Valentic üstleniyor. Filmin hakları henüz bir firma tarafından satın alınmadığı için ne zaman hayata geçirileceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top