Hesabım
    Daniel Radcliffe, "Fast and Furious" Kadrosuna Katılabilirdi

    Harry Potter yıldızından itiraflar...

    Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe, şimdilerde devam eden Uluslararası Toronto Film Festivali'nde MTV'ye konuştu. Yıldız oyuncunun söylediklerine göre, Hızlı ve Öfkeli serisinde yer alması için teklif verilmişti. Ancak Radcliffe bunu kabul etmedi.

    Harry Potter serisinin yanı sıra Swiss Army Man, Miracle Workers, Lost In London, Sihirbazlar Çetesi 2, Imperium gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Daniel Radcliffe, Toronto Film Festivali'ne katıldı. 5 Eylül'de start veren festivalde Radcliffe, öncelikle Harry Potter serisindeki rol arkadaşı Gary Oldman ile buluşmasıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise MTV'ye konuşan oyuncu, aslında Hızlı ve Öfkeli serisinde rol alabilecek olmasından bahsetti. Vin Diesel ve Dwayne Johnson'a seride eşlik edebilecek olan Radcliffe, filmi reddettiğini belirtti. Fast & Furious 9 için teklif getirilen oyuncu şu tepkiyi vermiş: "Araba süremeyenler için de bir rol var mı?" Muhabir, araba kullanıp kullanamadığını sorduğunda ise "Hayır gerçekten. Sürücü belgem var. Ama yalnızca setlerde sürebiliyorum ve gerçekten sürmüyorum bile. Bunda gerçekten iyi değilim. Filmde büyük bir operasyon dönüyor, değil mi? Faturalarını ödeyecek birilerine ihtiyaçları vardır. Fast 9'da belki bir muhasebeci olur."

    Daniel Radcliffe Toronto'dayken, Fast & Furious 9 çekimleri hızla devam ediyor. Filmde Dom olarak bir kez daha Vin Diesel, Letty Ortiz olarak Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi Mia olarak Jordana Brewster, Tej Parker olarak Ludacris, Roman Pearce olarak Tyrese Gibson, Sean Boswell olarak Lucas Black ve Ramsey karakteriyle Nathalie Emmanuel, Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına Helen Mirren çıkacak. Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top