Hesabım
    Paul Feig, Monster Universe Filmi "Dark Army"yi Geliştiriyor

    Paul Feig, Universal ile ortak bir projeye imza atacak.

    Başarılı yönetmen Paul Feig, yeni bir film için Universal ile anlaşma imzaladı. Dark Army adını alan film, bir yaratık filmi olacak. Projenin orijinalinin Paul Feig'e ait olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak yönetmen, Dark Army'nin geliştirilme aşamasını üstlenecek.

    Freaks and Geeks, The Office, The Heat, Spy, kadın başrollü Ghostbusters, Arrested Development, A Simple Favor, Other Space gibi yapımlarda imzası bulunan başarılı isim Paul Feig, yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Henüz geliştirme aşamasında olan film, Dark Army adını alacak. Universal'ın Monster Universe'üne dahil edilecek film, Universal'ın klasik karakterlerinden birini hikayesinin odağına alacak. Ayrıca Paul Feig, buna ek olarak bazı karakterler yaratacak.

    Universal daha önce de Monster Universe adını verdiği evreni genişletmeye çalışmış, ancak başarısız olmuştu. Bu filmler arasında The Mummy, Bride of Frankeinstein, The Invisible Man, Dracula Untold 2, Van Helsing gibi yapımlar bulunuyordu. Ancak evren oluşturma fikri iptal edildi. Eğer gerçekleşseydi, filmler ve karakterler birbirlerine bağlı olacaktı. The Mummy'nin hikayesinin tutarlı olmaması, bu planları yerle bir etmişti. Dark Army'nin yanı sıra The Invisible Man de Universal'ın onlarca yıldır devam eden Monster Universe'üne dahil olacak gibi görünüyor. The Invisible Man, Elizabeth Moss ve Oliver Jackson Cohen başrollü olarak hayata geçirilecek. Yönetmen koltuğunda ise Leigh Whannell yer alacak.

    Paul Feig'in tamamlanan projeleri arasında Emilia Clarke ve Henry Golding başrollü Noel filmi Last Christmas yer alırken, Ateşli Aynasızlar 2 filmi de gelecekte gerçekleştirilecekler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top