Hesabım
    Keanu Reeves'li "2nd Unit: Invisible Action Stars" Çekimleri Bitti

    Dublörleri konu edinen "2nd Unit: Invisible Action Stars" belgesel filmi, gösterime hazır.

    Variety'nin haberine göre "2nd Unit: Invisible Action Stars" isimli belgesel filmin çekimleri tamamlandı. Aksiyon filmlerinde görmezden gelinen ve zor koşullarda çalışan dublörleri konu edinen belgesel film, Keanu Reeves, Mark Wahlberg, Halle BerryJames Cameron gibi önemli isimlere yer veriyor.

    Rootbeer Films bünyesinde geliştirilen 2nd Unit: Invisible Action Stars belgeselinin çekimleri sona erdi ve izleyicileriyle buluşmaya hazır hale geldi. Quentin Tarantino'nun son filmi "Once Upon A Time In Hollywood" ile benzerlikler taşıyacak olan 2nd Unit: Invisible Action Stars, aksiyon filmlerinin emekçileri dublörler ile aktörler arasındaki ilişkiyi konu ediniyor. Belgesel filmde John Wick serisinin yıldız isimleri Keanu Reeves ve Halle Berry'nin yanı sıra şimdilerde Avatar devam filmleri üzerinde çalışan James Cameron ve The Fighter, The Departed gibi yapımların başarılı oyuncusu Mark Wahlberg, Star Trek ve Guardians of The Galaxy yıldızı Zoe Saldana, John Wick'in yönetmeni olan ve çeşitli filmlerde dublörlük yapan Chad Stahelski, Punisher'ın yıldız oyuncusu Jon Bernthal, Criminal Minds oyuncusu Shemar Moore, Joseph GattMark Dacascos ve usta oyuncu Helen Mirren'e yer verildi.

    2nd Unit: Invisible Action Stars'da yer alan dublörler arasında ise Black Widow'un dublörü olmasıyla ünlenen ve Hızlı ve Öfkeli serisi, Star Trek filmleri gibi yapımlarda yer alan Heidi Moneymaker; John Wick dublörü Jackson Spidell; Hızlı ve Öfkeli serisi dublörü Jack Gill; Iron Man, Cehennem Melekleri, John Wick gibi yapımların dublörü J.J. Perry; Wonder Woman, X-Men filmleri dublörü Jessie Graff bulunuyor. Ayrıca yakın bir zamanda yine Rootbeer Films bünyesinde gerçekleştirilecek olan Zoe Saldana ve Elizabeth Winstead'in yer alacağı Hollywood's Hard Hitters projesi bulunuyor.

    Geçtiğimiz aylarda dublörlerle ilgili birçok istenmeyen kaza ve ölümler yaşanmış ve bu durum yapılan birçok ihmali ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Hollywood, gizli kahramanlar olan dublörleri gündeme getirmeyi hedefliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top