Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Modern Love"dan Fragman!

    Romantik komedi dizisi "Modern Love"dan yeni bir fragman geldi.

    Anne Hathaway, Tina Fey, Andy Garcia, Catherine Keener, Dev PatelJohn Slattery gibi önemli isimlerin yer aldığı romantik komedi dizisi Modern Love'dan fragman paylaşıldı. New York Times'ın Modern Love isimli köşe yazısından ilhamla çekilen dizi, yılın en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor.

    Birkaç çiftin ilginç karşılaşma hikayelerini ve bunun ardından gelişen ilişkilerini konu edinen Modern Love'dan fragman yayınlandı. 8 ayrı hikayeden oluşan Modern Love, romantizmi, dramı ve komediyi aynı anda izleyiciye aktarmayı hedefliyor. Özellikle dizinin, yalnızca romantizme odaklanmadığı bilinenler arasında yer alıyor. Modern Love dizisinin yaratıcısı John Carney'i Sing Street, Once, Begin Again, On The Edge gibi beğenilen yapımlara attığı imzayla tanıyoruz. Ayrıca dizinin yönetmen ve senaristleri televizyon camiasının başarılı isimlerinden oluşuyor. John Carney'in yanı sıra diğer yönetmenler arasında Tom Hall, Sharon Horgan ve oyuncu kimliğiyle tanınan Emmy Rossum bulunuyor.

    Modern Love'ın oyuncu kadrosunda ise Anne Hathaway'in yanı sıra Catherine Keener, Dev Patel, Andy Garcia, Shea Whigham, Julia Garner, Olivia Cooke, Sofia Boutella, Gary Carr, Brandon Victor DixonJohn Gallagher Jr. ve Andrew Scott gibi önemli isimler bulunuyor.

    Modern Love, Amazon Prime üzerinden 18 Ekim tarihinden itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top