Hesabım
    Kate Bosworth "Blue Crush"ın Devam Filminde Yer Alır mı?

    Kate Bosworth sevilen yaz filmi "Blue Crush"ın devam filminde yer alma konusunda fikrini söyledi.

    Güzel oyuncu Kate Bosworth 2002 yapımı sörf filmi Blue Crush'ın devam filmi hakkında konuştu. Başrollerini güzel oyuncuyla birlikte fenomen araba yarışı serisi Fast & Furious'ın Lettie'si Michelle Rodriguez'in üstlendiği sörf filmi, 3 genç kadının etrafında şekilleniyordu.

    Hawaii'de geçen hikaye, trajik bir kazadan kurtulan bir sörfçünün arkadaşlarıyla birlikte kariyerini tekrar kazanma çabalarını ve ticarileşme yüzünden tehlikeye giren yerel sörf birliğini ayakta tutma macerasını işliyordu. Senaryosu Lizzy Weiss ve John Stockwell ikilisinin imzasını taşıyan orijinal film, 25 milyon dolarlık bütçeyle çekilmiş ve gişede 51 milyon dolar hasılat elde etmişti. 

    Geçtiğimiz günlerde Watch What Happens Live programına konuk olan güzel yıldız Kate Bosworth, sevilen filmi hakkında konuştu. 2011 yılında bir devam filmi gelmiş ancak sinemalara uğramak yerine direkt olarak DVD satışına açılmıştı. Bu nedenle filmin hayranları tarafından gözden kaçırılmış oldu. Bosworth yeni bir devam filmi çekilmesi ihtimalinde tekrar kamera karşısına geçmek konusunda düşünceleri sorulduğunda olumlu yanıt verdi. "Çok isterim. Gerçekten bunu çok isterim. İnsanlar bana sürekli bunu soruyorlar. Böyle bir projede yer almak beni çok heyecanlandırırdı." diyen güzel oyuncu, "Bu film hala hayatımın çok önemli bir parçası ve kariyerimi birçok yönden var etti." diye belirtti.

    2017 yılında, NBC orjinal filmi televizyona uyarlamak için kolları sıvadığını açıklamıştı. Ancak o zamandan beri televizyon projesine dair hiçbir güncelleme paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top