Hesabım
    "Black Widow" Filminde Iron Man Geri Dönebilir!

    "Black Widow" filmi ile Tony Stark bir kez daha Marvel'a mı dönüyor?

    Merakla beklenen Black Widow ile Tony Stark MCU'ya geri dönebilir! Deadline'a yer alan habere göre, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ndan sonrasında ve Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'ndan öncesinde geçecek olan filmde favori Marvel karakteri Tony Stark da kamera karşısına geçecek. İkonik rolü bir kez daha Robert Downey Jr. üstlenecek. Marvel hayranlarını ziyadesiyle sevindiren haber, sosyal medya da coşkuyla kutlandı.

    KGB ajanı olarak yetiştirilen Natasha Romanoff'un, Kırmızı Oda'daki yılları ve geçmişte kalan hikayesinin anlatılacağı filmde ünlü karakteri bir kez daha Scarlett Johansson canlandırıyor. Filmin diğer Black Widow karakterleri olan, deneyimli suikastçı Melina Vostokoff olarak Oscar ödüllü güzel yıldız Rachel Weisz, genç Yelena Belova olarak Florence Pugh kadroda yer alıyor. Rus süper askeri Red Guardian olarak Stranger Things'in yanı sıra Hellboy'un yıldızı David Harbour karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Mason rolüyle O-T Fagbenle'ın da yer alacağı bilinen filmin kötü adamı olan Taskmaster'ı kimin canlandıracağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

    Natasha Romanoff, Avengers: Endgame'deki kahramanca bir fedakarlıktan sonra Marvel Sinematik Evreni'ni terk etmişti. Ancak Marvel Sinematik Evreni'nin 4. aşamasını başlatacak olan, 2020 yılı solo filmi, Black Widow'un hikayesini daha fazla genişletecek.  Yönetmenliğini Cate Shortland'in üstlendiği "Black Widow" filminin senaryosunu ise Jac Schaeffer üstleniyor. "Black Widow" filminin 1 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top