Hesabım
    Michael Fassbender, Taika Waititi'li "Next Goal Wins"e Katılabilir!

    Michael Fassbender'in yeni projesi belli oldu.

    Marvel Sinematik Evreni'nden Thor: Ragnarok'un başarılı yönetmeni Taika Waititi'nin gelecek projesi "Next Goal Wins"in kadrosuna yıldız bir isim eklenmesi için görüşmeler yapılıyor.. Bu isim ise X-Men'in Magneto'su Michael Fassbender oldu. Next Goal Wins, spor temalı bir dram filmi olacak.

    Thor: Ragnarok'un ardından Jojo Rabbit ile Uluslararası Toronto Film Festivali'nden ödül alan Taika Waititi, hız kesmeden kariyerinde yükselmeye devam ediyor. What We Do In The Shadows ve Boy filmleriyle de tanınan yönetmenin gelecek projesi bir spor filmi olacak olan "Next Goal Wins". Filmin başrolü için görüşme yapılan isim, X-Men filmlerinin yıldızı, ayrıca Macbeth, Shame, Steve Jobs, Prometheus, Frank gibi filmlerle kendinden başarılarıyla söz ettiren Michael Fassbender oluyor. Film, 2014'de İngiliz yapımı bir belgeselden uyarlanıyor. Next Goal Wins'in senaryosunu Taika Waititi'nin yanı sıra Inbetweeners dizi ve filmlerinin yazarı Iain Morris kaleme alıyor. American Samoa takımının hikayesini baz alan Next Goal Wins, antrenör Thomas Rongen'in hikayesine odaklanacak. Thomas Rongen, takımı en dipten FIFA Dünya Kupası'na kadar yükseltmesiyle tanınıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa, Michael Fassbender, Thomas Rongen'a hayat verecek.

    Taika Waititi'nin adı geçtiğimiz haftalarda gizli bir proje ile anılmaya başlanmıştı. Proje hakkında bilinen tek detay, Andy Serkis ve Garrett Basch'ın yapımcılığını üstleniyor olmasıydı. Filmin konusu, oyuncuları açıklanmamış olmasına rağmen filmin prodüksiyonuna sonbahar aylarında hızlıca başlancağı belirtilmişti. Bunun yanı sıra Waititi'nin Flash Gordon, Time Bandits, Thor: Love and Thunder yapımlarına imza atması bekleniyor. Yönetmen, Star Wars dizisi The Mandalorian'ın da bir bölümünü çekmiş bulunuyor. Geçtiğimiz gün açıklanan habere göre, Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı II. Dünya Savaşı komedisi Jojo Rabbit, Toronto Film Festivali'nde İzleyici Ödülü'nün sahibi oldu.

    Şimdilik Michael Fassbender'ın adının geçtiği Next Goal Wins'in çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top