Hesabım
    M. Night Shyamalan, Sıradaki İki Filmi İçin Universal ile Anlaştı

    M. Night Shyamalan 2 film için Universal ile anlaşmaya vardı.

    Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan, sıradaki iki filmi için Universal ile anlaşmaya vardı. Beyaz perdedeki son 3 filmi olan ZiyaretParçalanmış ve Glass'ın hasılat başarılarının ardından, Universal yönetmenin sıradaki iki filmi için anlaşma yaptı. M. Night Shyamalan'ın Universal yapımı iki filmi, 26 Şubat 2021 ve 17 Şubat 2023 tarihlerinde seyircilerle buluşacak.

    Shyamalan son üç filmini bağımsız olarak, toplam 35 milyon dolarlık bir üretim bütçesiyle finanse etti. Gişelerden ise yaklaşık olarak 625 milyon dolarlık hasılat elde etti. Sonraki iki filmi de benzer şekilde bağımsız olarak finanse edecek.

    “M. Night Shyamalan, küresel izleyicileri koltuklarının ucunda tutan heyecan verici, oldukça özgün hikayeler yaratmaya devam ediyor" diyen Universal Pictures Başkanı Peter Cramer, "Onun gibi biri yok. Güçlerinin zirvesindeki usta bir film yapımcısı ve sıradaki iki inanılmaz projesinin evi olarak Universal'i seçtiği için onur duyuyoruz." diye belirtti.

    Shyamalan ise; "Harika stüdyolar var, ancak Universal orijinal filmler yayınlamaya çok önem veriyor. Beklenmeyen tonlarda yeni hikayeler için izleyici bulmada en iyisi onlar. Orijinal filmlerin, sinema deneyiminin uzun ömürlülüğü açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Onlarla tekrar çalışmaktan ve gelecek yıllar boyunca beyaz perdeye yeni hikayeler getirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım." diye konuştu.

    Shyamalan’ın yüksek konseptli gerilim filmleri, küresel gişede 3,3 milyar dolardan fazla hasılat elde etti. Geçen Ocak ayında yayınlanan, en yeni Universal filmi olan "Glass",  dünya çapında 250 milyon dolara yakın bir hasılata ulaştı ve ABD gişesinde ilk sırada açılış yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top