Hesabım
    Boyd Holbrook'lu "In The Shadow of The Moon"dan Fragman!

    Bilim kurgu türündeki "Ayın Gölgesinde" filminden fragman geldi.

    Bir dönemin en ünlü yapımlarından Dexter dizisinin yıldızı Michael C. Hall ve Boyd Holbrook'un başrolünde yer aldığı "In The Shadow of The Moon" filminden fragman yayınlandı. Jim Mickle'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanında suç ve bilim kurgunun iç içe geçmesine ve bir dizi cinayetin peşinden giden insanlara tanık oluyoruz.

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan suç ve bilim kurgu türündeki "Ayın Gölgesinde" filminin konusu ise şöyle: "1988 yılının Phidelphia'sında Thomas Lockhart isimli bir polis, dedektif olmak için büyük bir çaba sarf ediyordur. Bu istek onu 9 yıl aralarla aynı imzayla işlenen seri cinayetleri araştırmaya iter. Ancak katilin bıraktığı izlerin hiçbiri bilimsel gerçekliklerle uyuşmuyordur. Locke, bu konuyu çözüme kavuşturmak için daha da hırslanır ve takıntı haline getirir. Bu hırsı ise kariyerini sonlandırmaya, aklını yitirmeye, ailesini kaybetmeye kadar gidecektir.

    In The Shadow of The Moon'un oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Michael C. Hall ve Logan, Predator, The Host, Narcos, Gone Girl gibi yapımlardan tanıdığımız Boyd Hollbrook'un yanı sıra The Last Man on Earth, Step Up Revolution, Hover gibi yapımlarda karşımıza çıkan Cleopatra Coleman; Örümcek Adam: Eve Dönüş, Riddick, The Rock, The Big Hit gibi yapımlarla hatırladığımız Bokeem Woodbine; Sarah DugdaleMartha Girvin gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin senaryosu Limitless ve Zoo yapımlarına imzasını atan Gregory Weidman ile Geoffrey Tock'a ait. Yönetmen koltuğunda ise Stake Land, Cold July, We Are What We Are, Mulberry Street gibi genellikle suç ve gerilim türündeki yapımların yönetmenliğini üstlenen Jim Mickle bulunuyor.

    In The Shadow of The Moon'un öncelikle izleyicileriyle Fantastic Fest ile 21 Eylül'de buluşması bekleniyor. Bunun ardından film, 27 Eylül tarihinde Netflix'de gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top