Hesabım
    Dan Aykroyd Kesin Olarak Yeni Ghostbusters'da Yer Alacak!

    Dan Aykroyd, Ghostbusters'a onay verdi!

    Jason Reitman yönetmenliğindeki yeni Ghostbusters filminin oyuncu kadrosunda Dan Aykroyd'un yer alacağı kesinleşti. Çekimleri süren Ghostbusters'da eski ekipten birkaç oyuncunun daha yer alacağı biliniyordu. Şimdi ise Dan Aykroyd'dan bu konuda onay geldi.

    Ghostbusters filmlerinin başrolünde yer alan ve senaryosunda imzası bulunan Dan Aykroyd'un yeni nesil Ghostbusters filminde yer alacağı kesinleşti. Oyuncu katıldığı bir podcast programında konu hakkında konuştu. The Joe Rogan Experience'da açıklama yapan Aykroyd şu sözleri sarf etti: "Üzerinde çalıştığımız bir Ghostbusters filmimiz var ve ben oyunculuk yapacağım. Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman Ghostbusters'ın üçüncü filmini yazdı. Film orijinal kadro ve genç yıldızlardan oluşuyor."

    Dan Aykroyd ayrıca Paul Feig'in yönetmenliğini yaptığı kadın başrollü Ghostbusters hakkında konuştu. Aykroyd, filmin bazı ögelerinin işlemediğini, yıldızların harika iş çıkardığını ancak harcamaları daha iyi kontrol eden bir yapımcının gerektiğini ifade etti. Yeni Ghostbusters filminin oyuncu kadrosunda Stranger Things ve It'in yıldızı Finn Wolfhard, Annabelle Comes Home ve The Haunting of Hill House'un yıldızı Mckenna Grace, Marvel filmlerinin Ant-Man'i Paul Rudd ve Gone Girl, The Leftovers gibi yapımların başarılı ismi Carrie Coon'un yanı sıra orijinal isimlerden usta oyuncular Bill MurraySigourney Weaver ve Dan Aykroyd yer alacak.

    Ghostbusters filmlerinin ilki 1984 yılında gösterime sunulmuştu. 1984 ve 89 yapımı Ghostbusters filmlerinin senaryosunu Dan Aykroyd kaleme almıştı. Bu filmlerin yönetmenliğini ise Ivan Reitman üstlenmişti. Şimdi ise yeni nesil Ghostbusters'ın yönetmen koltuğuna Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman geçiyor. Senaryoya imza atan isim ise Monster House, Poltergeist, City of Ember yapımlarıyla tanınan Gil Kenan oluyor. Yeni Ghostbusters'da Carrie Coon oğluyla birlikte yaşayan bir anneyi canlandıracak. Oğluna hayat verecek olan isim ise Finn Wolfhard olacak.

    Ghostbusters filmi 10 Temmuz 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top