Hesabım
    Jon Favreau, Star Wars Holiday Special Filmi Çekmek İstiyor!

    Jon Favreau, Star Wars'un tatil özel bir bölümünü gerçekleştirmek istiyor.

    Iron Man ve Iron Man 2 filmlerinin yönetmenliğini üstlenen, ayrıca The Mandalorian'da yapımcı ve yaratıcı olarak görev alan Jon Favreau, Entertainment Tonight'a konuştu. Favreau konuşmasında, Star Wars için yılbaşına özel bir filmin gerçekleştirilmesini istediğini belirtti.

    Star Wars evreninin Disney+ platformunda yayınlanmak için hazırda beklenen dizisi The Mandalorian'ın yapımcılığını üstlenen Jon Favreau, Star Wars hakkında konuştu. 1978 yılında Star Wars Holiday Special isimli bir buçuk saatlik müzikal bir film çekilmişti. Televizyonda yayınlanan Star Wars Holiday Special, izleyiciler tarafından hiç beğenilememişti ve sertçe eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Jon Favreau, yine böyle bir yapımın çekilmesini istediğini belirtti. 45. Saturn Ödülleri'nde Entertainment Tonight'a konuşan Favreau, konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Holiday special bölümü çekmeyi çok isterim. Eğer bir tatil bölümü isterseniz Disney+'ı haberdar edin."

    Orijinal Star Wars Holiday Special filmi, 1978 yılında çekilmişti. Film, Chewbacca ve Han Solo'nun Wookie gezegenine yaptığı yolculuğu konu ediniyordu. Life Day'i kutlamak isteyen ve orada Chewbacca'nın ailesiyle zaman geçiren ikilinin yanı sıra film boyunca birçok müzikal performansı izlemiştik. Performans sergileyen oyuncular arasında Prenses Leia rolüyle Carrie Fisher, Ackmena rolüyle Bea Arthur ve ünlü müzik grubu Jefferson Starship bulunuyordu. Film, yarı çizgi film yarı film olma özelliğine sahipti. Film, Star Wars'ta öneme sahip olan Life Day tatilini kutluyordu. Wookie halkını için önem taşıyan Life Day, evrendeki yaşamı kutlamak amacıyla var oluyor.

    Şimdilerde The Mandalorian dizisinin gösterime girmesi heyecanla bekleniyor. Başrolünde Pedro Pascal'ın yer aldığı dizi, fragmanıyla merak yaratmıştı. En az Star Wars filmleri kadar büyük prodüksiyonlu olan The Mandalorian'ı Jon Favreau gelecek sezon yönetmek istediğini açıklamıştı. Henüz ikinci sezonunun olup olmayacağı bilinmeyen dizi, Rick Famuyiwa, Dave Filoni, Deborah ChowBryce Dallas Howard ve Taika Waititi tarafından çekildi. 12 Kasım tarihinde de izleyicileriyle Disney+ platformunda buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top