Hesabım
    Yeni Star Wars Üçlemesi Ne Zaman Geliyor?

    Rian Johnson, Star Wars filmleriyle ilgili açıklama yaptı.

    Star Wars: The Last Jedi filminin yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim Rian Johnson, yeni bir Star Wars üçlemesi için hazırlandığını açıkladı. Ancak yönetmen Disney ve LucasFilm'in bunun için programlarında yer ayırmaya çalıştığını belirtti.

    Resmi olarak duyurulanlara göre Rian Johnson, yeni bir Star Wars üçlemesi üzerinde çalışıyor. Son olarak eleştirmenler tarafından son derece olumlu karşılanan Daniel Craig başrollü Knives Out filmini hayata geçiren Rian Johnson, Star Wars ile ilgili sorulan sorular üzerine şu yanıtı verdi: "Gerçek şu ki hala programlarında yer açmaya çalışıyorlar. Eğer benim Star Wars'tan önce ya da sonrasına başka bir filmi araya sıkıştırma imkanım olursa yapacağım." Rian Johnson, Star Wars: The Last Jedi'yı yönetmesi için işe alındığında, Johnson ile üç film üzerine anlaşıldığı söylenmişti. Johnson ayrıca Ağustos'da verdiği röportajda yaratacağı yeni karakterlerin eskilerin ötesine geçeceğini belirtmişti. Üç Star Wars filminin de senaryosunu Johnson kaleme alacakken, ilk filmin yönetmenliği Game of Thrones'un senaristleri D.B. Weiss ve David Benioff olacak. Ancak 2024 ve 2026'da gösterime girecek olan diğer filmlerin yönetmenleri henüz açıklanmadı.

    Star Wars'un son üçlemesinin sonuncu filmi "Star Wars: The Rise of Skywalker" için hazırlıklar sürdürülüyor. J.J. Abrams'in hayata geçirdiği filmin ardından bir daha Daisy Ridley'yi bir Star Wars filminde görmeyeceğimiz bilinenler arasında yer alıyor. The Rise of Skywalker'da The Last Jedi'da vedalaştığımız için Harrison Ford'u göremeyeceğiz. Ancak Mark Hamill bir kez daha Luke Skywalker olarak karşımıza çıkacak. Hayatını 2016 yılında kaybeden Carrie Fisher'ın ise çekilen ancak kullanılmayan eski sahneleri The Rise of Skywalker'a eklendi. Filmin oyuncu kadrosunda Ridley'in yanı sıra Adam Driver, Oscar Isaac, John BoyegaBilly Dee WilliamsMark HamillKeri RussellDomhnall Gleeson yer alıyor.

    The Rise of Skywalker'ın konusu ise şöyle: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir... Film, 20 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top