Hesabım
    Blumhouse Yapımı "The Invisible Man"in Çekimleri Tamamlandı!

    "The Invisible Man" prodüksiyonunu tamamladı.

    Yeniden uyarlama The Invisible Man'in prodüksiyon aşamasının tamamlandığı duyuruldu. Açıklama filmin yönetmenin sosyal medya hesabından geldi. Gönderide; "Saat sabahın 6'sı ve Sydney'de dondurucu bir hava ile yağmur yağıyor, ama gülümsüyorum çünkü 'The Invisible Man' çekimlerini tamamladık. Her gün 'işe' gitmeyi neşeli kılan tüm şaşırtıcı ekip üyelerine teşekkür ederim. Şimdi karanlık bir odada oturmanın ve ne yaptığımızı çözmenin zamanı geldi." deniliyor.

    Universal'ın klasik korku filmi canavarlarını yeniden beyaz perdeye taşıyıp en sonunda bir araya getirmeyi hedefleyen uzun soluklu projesi Dark Universe'ün çöküşünün ardından, düşük bütçeli korku yapımlarını gişe hitlerine çevirmesiyle ünlenen yapım şirketi Blumhouse'a emanet edilen yeniden uyarlama, H.G Wells'in romanından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Başrolünü The Handmaid's Tale dizisinin yıldızı Elisabeth Moss'un üstleneceği filmin kadrosunda; tehlikeli bilim adamı olarak Oliver Jackson-Cohen, çocukluk arkadaşı olarak Aldis Hodge, çocukluk arkadaşının kızı olarak Storm Reid ve kız kardeş olarak Harriet Dyer yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise, bir başka Blumhouse yapımı Upgrade'in yönetmen koltuğunu üstlenen Leigh Whannell oturuyor.

    Film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass'ın çevresinde örülüyor. Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu buluyor ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar veriyor. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alıyor. Ancak Cecilia’nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlıyor. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalıştıyor. Ancal bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına giriyor.

    "The Invisible Man" film 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top