Hesabım
    Stephen King Uyarlaması "In the Tall Grass"dan İlk Fragman!

    Stephen King novellasından uyarlanan "In the Tall Grass"ın ilk fragmanı geldi.

    Stephen King uyarlaması "In the Tall Grass"dan ilk fragman yayınlandı. Usta korku edebiyatı kalemi King'in, bir grup insanın büyük, yoğun, çimenlerle kaplı bir ovada kaybolduğu ve kapana kısıldığı bir hikayeyi anlatan Stephen King novellası, Netflix aracılığıyla filme çekildi.

    Filmin konusu; Birbirlerinin her zaman yanında olan Cal ve Becky kardeşler, uzun otlarla çevrili bir alanda yaşayan teyzelerine gitmek için yola koyulurlar. Yolda ilerleyen kardeşler birden çalılıkların arasından bir ses duyarlar. Sese kulak verdiklerinde kendilerinden yardım istendiğini anlayan kardeşler ne yapacaklarını şaşırır. Yakalanmaktan korktukları için çok ses çıkarmadan kendilerini duyurmaya çalışan anne ve oğlunu bulmak için arabadan inen Cal ve Becky, otların arasında onlara ulaşmaya çalışır. Ancak çok geçmeden kendilerini yardım beklemek zorunda kalacakları bir durumun içerisinde bulurlar. Otların arasında aradıkları anne ve erkek çocuk ise hiç de göründükleri gibi değillerdir...

    King'in aslen oğlu Joe Hill ile birlikte yazdığı novella, 2012 yılında Esquire dergisinde iki bölüm halinde yayınlanmıştı. 1997 yapımı Cube filminin yanı sıra HannibalWestworld  ve The Strain gibi dizilerin kimi bölümlerinde yönetmen koltuğuna oturan Vincenzo Natali, filmin senaryosunu ve yönetmenliğini üstleniyor. Korku Seansı'nın yanı sıra Watchmen ve Aquaman'den hatırlayacağımız Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Will Buie Jr. ve Rachel Wilson ise filmin kadrosundaki isimleri oluşturuyorlar. Yapımcılar Steven Hoban, Mark Smith, Jimmy Miller ve M. Riley oluyor.

    Film 4 Ekim'de Netflix üzerinden seyircileri ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top