Hesabım
    "Downton Abbey" Klibinde Lady Mary Yardım İstiyor

    "Downton Abbey" filminden yeni bir klip yayınlandı.

    Merakla beklenen Downton Abbey filminden yeni bir klip yayınlandı. İngiltere Kral ve Kraliçesi Downton Abbey'e gelecek ve Lady Mary'nin yardıma ihtiyacı var. Böyle bir krizle başa çıkabilecek tek kişi de emektar kahyaları Charles Carson olabilir! Carson da eski hanımına hayır demiyor ve Kraliyet ziyareti için tekrar geri dönüyor.

    Unutulmaz dizi Downton Abbey'nin beyaz perde uyarlamasında yönetmen koltuğuna Sex and The City30 RockSix Feet Under gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen ayrıca "Downton Abbey" dizisinin bazı bölümlerinin yönetmenliğini yapan Michael Engler oturuyor.

    İngiliz monarşisinin en tepesindeki isim, Kraliçe Elizabeth’in en sevdiği dizi olduğu açıklanan dizi, 1920'li yıllarda hem dünya savaşının etkisiyle hem de sınıf çatışmalarıyla çalkanan bir toplumda, İngiliz soylusu bir evin içindeki hizmetkarlar ve ev sahipleri arasındaki ilişikiyi temel olarak alıyordu. İzleyicilerini 1925 yılına götürecek olan beyaz perde uyarlaması, dizinin finalinden 1,5 yıl sonrasında geçiyor. Filmde Crawley ailesi ve sadık hizmetkarları, İngiltere Kralı ve Kraliçesinden bir ziyaret için hazırlık aşamasındalar. Ancak böyle büyük bir onur için evde panik havasının olmaması da imkansız!...

    Dönem filminin zengin oyuncu kadrosunda; Aşk Engel TanımazAyı PaddingtonFrankeinstein gibi filmleriyle tanıdığımız Hugh Bonneville, dizide Lady Mary Crawley rolüyle karşımıza çıkan Michelle Dockery, dizinin Violet Crawley'si Maggie Smith'in yanı sıra Harry Potter serisinin Dolores Umbridge'i Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alıyor. Yani 15 Primetime Emmy ödülünün sahibi olan ve tam 69 kez Emmy adaylığı alan dizinin birçok önemli karakteri beyaz perde uyarlamasında da karşımıza çıkacak.

    Dönem filmi "Downton Abbey"nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Ancak yurt dışında 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top