Hesabım
    Filmekimi'nin Programı Açıklandı!

    Filmekimi bu yıl da dopdolu film seçkisiyle karşımızda...

    İstanbul'da sonbahar aylarının en çok beklenen festivali Filmekimi, film seçkisini resmi olarak açıkladı. 28 Eylül'de biletleri satışa çıkacak olan festival, bu kez #spoileryeme hashtag'iyle karşımıza çıkıyor. Filmekimi İKSV tarafından bu yıl 18. kez gerçekleştirilecek.

    Filmekiminde bu yıl özellikle Cannes, Venedik ve Toronto Film Festivali'nin yıldız filmlerine yer veriliyor. Scarlett Johansson ve Adam Driver'lı Marriage Story, Steven Soderbergh'in Meryl Streep, Gary Oldman ve Antonio Banderas'lı filmi The Laundromat, ünlü Fransız yönetmen Xavier Dolan'ın Matthias & Maxime'i, Ken Loach'un yeni filmi Sorry We Missed You, Cannes'ın beğenilen belgeseli Diego Maradona, Taika Waititi'nin Toronto'da İzleyici Ödülü alan ve Oscar'a taşınması beklenen filmi Jojo Rabbit, Cannes'da En İyi Film ödülüne layık görülen Parasite, Pedro Almodovar'ın Dolor y Gloria'sı, Terence Malick imzalı A Hidden Life,  Cannes'da senaryo ödülü alan Portrait of A Lady on Fire gibi birçok önemli yapım Filmekimi'nde gösterime sunulacak.

    Filmekimi, 18. yılında #spoileryeme etiketini kullanmayı tercih ediyor. Etiketin amacı, sinemaseverlerin herkesten önce filmleri Filmekimi'nde görmesi ve filmleri başkalarından duymaması. 28 Eylül tarihinde Filmekimi'nin biletleri satışa çıkarılacak. İstanbul'daki gösterimlerin fiyatları hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) sadece 12 TL. Hafta içi 19.00 ve hafta sonu seansları (11.00-13.30-16.00-19.00) tam 30 TL, indirimli 18TL, tüm 21.30 seansları ise 30 TL olarak belirlendi. Ankara ve İzmir'de ise tam biletler 25 TL, öğrenci biletleri ise 17 TL üzerinden satışa sunulacak. Filmekimi gösterimleri Atlas Sineması, Beyoğlu Sineması, Nişantaşı’nda Cinemaximum City’s ve Kadıköy’de Rexx Sineması ve Kadıköy Sineması’nda, Ankara’da Cinemaximum Cepa, İzmir’de Cinemaximum Konak Pier’de yapılacak.

    Filmekimi programına buradan göz atabilirsiniz. Filmekimi İstanbul'da 4 ile 13 Ekim arasında, Ankara'da 11 ile 15 Ekim arasında, İzmir'de ise 18 ile 22 Ekim arasında sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top