Hesabım
    "Dark Waters"ın İlk Fragmanında Mark Ruffalo Gerçeği Arıyor!

    "Dark Waters" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Biyografik dram filmi Dark Waters'tan ilk fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Başrolüne, Marvel Sinematik Evreni'nin güçlü Hulk'ı ve zeki Bruce Banner'ını birleştiren Mark Ruffalo'yu yerleştiren film, bir adamın zorlu gerçek arayışını konu ediniyor. Film, 1990'ların sonlarında Batı Virginia'daki kimyasal devi DuPont ile zehirli kimyasal C8'i yasadışı boşaltımları sebebiyle mücadele eden Rob Bilott'un gerçek hikayesine dayanıyor.

    "Dark Waters", dünyanın en büyük şirketlerinden biri ile ilgili karanlık bir sırrı açığa çıkaran bir avukatın hikayesini konu ediyor. Robert Bilott, işinde oldukça başarılı olan bir avukattır. Genç adamın ele aldığı yeni dava, toplumu yakından ilgilendirir. Giderek artan ve nedeni açıklanamayan ölüm vakalarını araştıran Robert Bilott, yaşananların arkasında dünyanın en büyük şirketlerinden birinin olduğunu keşfeder. Olayı iyice araştırmaya başlayan Robert, gerçekleri ortaya çıkarmak için geleceğini, ailesini ve kendi yaşamını riske atar...

    Zengin kadrosunda Oscar ödüllü güzel yıldız Anne Hathaway, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber, Mare WinninghamWilliam Jackson Harper ve Bill Pullman'ın da bulunduğu dram filmi ile birlikte Ruffalo, bir kez daha Oscar ödüllü Spotlight filminde olduğu gibi bir arayışa başlıyor. The New York Times'da yayınlanan bir makaleden ilham alınarak çekilen filmin yönetmen koltuğunda ise Beni Orada Arama ve Carol gibi yapımların Oscar adaylığı sahibi yönetmeni Todd Haynes oturuyor. Filmin senaryosunda Matthew Carnahan ve Mario Correa'nın ortak imzası bulunuyor. Pamela Koffler, Christine Vachon ve başrol Ruffalo filmin yapımcılığını üstleniyorlar.

    Film, Amerika'da 22 Kasım'da sinemalarda olacak. "Dark Waters"ın ülkemizdeki vizyon tarihi ise 6 Aralık 2019 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top