Hesabım
    "The Last Black Man in San Francisco"dan Yeni Fragman!

    "The Last Black Man in San Francisco"dan yeni bir fragman yayınlandı.

    The Last Black Man in San Francisco filminden yeni bir fragman yayınlandı. Yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj filmine imza atan Amerikalı sinemacı Joe Talbot'un oturduğu dramatik komedi yapımı "The Last Black Man in San Francisco", bu yıl BFI Londra Film Festivali'nde İngiltere prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

    "The Last Black Man in San Francisco" filminin konusu; Jimmie Fails, San Francisco’da yaşayan genç bir adamdır. Her gün hızla değişen şehre ayak uydurmakta zorlanan Jimmie, zamanla kendisini şehre ait hissetmemeye başlar. Genç adam, büyükbabasının yıllar önce San Francisco’nun göbeğinde inşa ettiği Victoria tarzı evi geri alma hayalini kurmaktadır. Ailesiyle yeniden bağlantı kurmaya ve özlediği topluluğu yeniden yapılandırmaya çalışırken, umutları onu durumunun gerçeğine kör hale getirmiştir. Jimmie, en yakın arkadaşı Montgomery ile birlikte hayallerini gerçekleştirmek için çabalarken bir yandan da kendisini şehre ait hissetmenin yolunu arar...

    Patenciler, gecekondular, sokak vaizleri, oyun yazarları ve diğer yerlilerin kenar boşluklarından doldurdukları bu hüzünlü yolculuk, dostluk, toplum ve "ev"in gerçek anlamına dair, keskin ve dikkat çekici bir hikaye sunuyor. Başrolünde, filmde gerçek ismi kullanılan Jimmie Fails'ın yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca; İstila Altında'nın Rafe Drummond'ı Jonathan Majors, usta oyuncu Danny GloverAmerican Horror Story ile hatırlanan Finn Wittrock, Stranger Things'in memur Powell'ı Rob Morgan, başarılı oyuncu Mike Epps ve güzel oyuncu Tichina Arnold da yer alıyor.

    Filmin senaryosunda yönetmen Joe Talbot ile başrol Jimmie Fails'ın imzası bulunuyor. Film Amerika'da 25 Ekim 2019 tarihinde seyircilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top