Hesabım
    CW'nun "Nancy Drew" Teaser'ında Gençlerin Başı Belada!

    Nancy Drew, gizemli olayları çözmeye geliyor!

    Klasik kitap serisinden günümüze uyarlanarak televizyona aktarılan Nancy Drew'dan bir teaser paylaşıldı. Teaser'da bir olay üzerine Nancy Drew ve diğerlerinin bir araya gelip olayı çözmeye çalışmalarına tanık oluyoruz. CW dizisinin başrolünü Kennedy McMann üstleniyor.

    Nancy Drew dizisinin konusu ise şöyle: Nancy Drew, yaşadığı yer olan Horseshoe Bay'deki gizemli olayları çözmeye çalışan genç ve zeki bir dedektiftir. Nancy'nin annesinin ani ölümü, üniversite hayallerini suya düşürür. Üniversiteye yeniden başvuru yapabilmesi için öncelikle annesinin gizemli ölümünü çözmeye karar verir. Ancak kasabanın önemli isimlerinden biri öldürüldüğünde, Nancy kendini şüpheliler arasında bulur. Diğer şüpheliler arasında Nancy'nin okuldaki başdüşmanı George Fan, geçmişi gizemler içinde olan zengin kız Bess Marvin, Nancy'nin erkek arkadaşı Ned Nick Nickerson ve Ace yer alıyordur. Bu olay için beş gencin bir araya gelmesi ve isimlerini temize çıkarmaları gerekmektedir. Ancak çözmeye çalıştıkları olay onları daha da fazla gizemin içine sürükleyecektir. Tüm bu olaylar Nancy'yi dedektif Karen Hart ile çıkan babasıyla fikir ayrılığına götürür. Bu sırada doğaüstü varlıklar da Nancy'nin peşini bırakmayacaktır.

    Nancy Drew'un oyuncu kadrosunda başrolde Kennedy McMann olmak üzere Charmed'da karşımıza çıkan Leah Lewis, Nearly Famous'tan tanıdığımız Tunji Kasim, The Chilling Adventures of Sabrina'nın Lady Constance Blackwood'u Alvina August, Into The Badlands'den Maddison Jaizani ve Alex Saxon yer alıyor. Dizinin uyarlandığı kitap, Hardy Boys kitap serisinin bir parçası olan ve Edward Stratemeyer'ın yazarı olduğu Nancy Drew Mistery Series, 1930'lu yıllardan bugüne genç dedektif Nancy Drew'un evrim geçiren maceralarını konu ediniyordu. Dizide, kitaplardaki karakterler isimleri birebir kullanılmış gibi görünüyor. Kitaplarda Nancy'nin kuzeni Bess Marvin ve George Fayne onun en iyi yardımcılarıdır.

    Nancy Drew serisi, CW'daki izleyicileriyle 9 Ekim tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top