Hesabım
    Disney, Live-Action Aile Filmi "Knights" İçin Harekete Geçti

    Disney'den yeni live-action film projesi!

    Disney, Orta Çağ döneminde geçen live-action bir filmi geliştirmeye başladı. Son dönemlerde onlarca live-action filmle karşımıza çıkan Disney, bu kez Orta Çağ şövalyelerini konu edinen Knights'ı hayata geçirme kararı aldı.

    Deadline'ın haberine göre, Disney yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı. Live-action olması beklenen film, ailelere yönelik bir macera yapımı olarak geliştirilecek. Knights adını alan live-action film, Orta Çağ'da geçecek. Knights, inatçı ve cesur bir genç kadının şövalyeler arasına katılmasını konu edinecek. Genç kadın, tüm dünyayı tehdit eden bir silahın yanlış ellere geçmesini engellemek için büyük bir mücadeleye girişecektir. Knights, Disney+ platformu için geliştirilmiyor. Söylenenlere göre film geleneksel bir şekilde sinemalarda gösterime sunulacak. Projenin yürütücüleri arasında Jessica Virtue ve Chaz Salembier yer alacak. Virtue, Mulan'da çalışma yürütmüştü; ayrıca Cruella ile The Little Mermaid'i geliştirmeye devam ediyor. Salembier ise Lady and The Tramp'te çalışma imkanı yakalamıştı.

    Disney, Knights filminin yanı sıra aynı zaman diliminde farklı Orta Çağ projeleri de geliştirmeyi sürdürüyor. Bu projeler arasında Alien'ın usta yönetmeni Ridley Scott'ın imzasını taşıyacak olan The Merlin Saga; Juan Carlos Fresnadillo'nun yöneteceği uyarlama The Sword In The Stone bulunuyor. Şimdilerde ise Disney, Maleficent: Mistress of Evil, Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker, Jungle CruiseBlack Widow ve The Eternals gibi yapımların vizyona girmesini bekliyor. Ayrıca Disney, son zamanlarda Spider-Man konusuyla sarsılmış durumda gibi görünüyor. Şirket, Sony'den Spider-Man üzerinde daha fazla hak talep edince, Sony geri çekilmiş ve Spider-Man karakterinin haklarını Disney'den almıştı. Kevin Feige'in yapmaya çalıştığı şeyin geri tepmesi sonucunda gelecekte nelerle karşı karşıya kalınacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top