Hesabım
    Sylvester Stallone, "Tango & Cash"e Devam Filmi Çekmek İstiyor!

    Sylvester Stallone, Fandango'ya konuştu.

    Rocky serisinin yıldızı usta oyuncu Sylvester Stallone, nostaljik bir film hakkında konuştu. Rambo serisinin yeni filmi The Last Blood için röportaj veren Stallone'nin gündeminde Tango & Cash devam filmi olduğu ortaya çıktı.

    Rocky serisinin ardından Creed filmleri, Kaçış Planı serisi, Cehennem Melekleri serisi gibi yapımların aranılan aksiyon yıldızı Sylvester Stallone, Fandango'ya konuştu. Yarın vizyona girecek olan Rambo serisinin beşinci filmi Rambo: The Last Blood'ın tanıtımlarını gerçekleştiren Stallone, Tango & Cash'e devam filmi çekmek istediğini belirtti. Sevmediği hiçbir filmin devamında yer almak istemeyen Stallone, Tango & Clash hakkında şu sözleri sarf etti: "İkinci kez Tango & Cash'te yer alabilirdim. Bilemiyorum Sly... Önceleri ilk tercihlerde yer alıyorduk, ama şimdi öyle değiliz. Kurt'e bu işin peşine düşmemiz gerektiğini söyledim." Stallone ayrıca Tango & Cash'in başrolünü paylaştığı Kurt Russell ile de görüştüğünü belirtmiş oldu. Usta oyuncu bir süre sonra bir kez daha Russell'ı konu ile ilgili ziyaret edeceğini açıkladı.

    1989 yılının sevilen filmlerinden biri olan Tango & Cash'in konusu şöyleydi: Los Angeles Polis Departmanı’nda narkotik polisleri olan Ray Tango ve Gabriel Cash, birbirleriyle rekabet halinde olan iki değerli kanun adamıdır. Şehrin karanlık ve gaddar suç lordu Yves Perret, işlerine taş koydukları gerekçesiyle bu iki başarılı polisi bir cinayetle suçlanmalarını sağlayacak şekilde tuzağa düşürür. Hapse giren iki kafadar onurlarını ve hayatlarını kurtarmak zorundadır. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Filmde Stallone ve Russel'a eşlik eden isimler arasında Terri HatcherBrion James, Robert Z'Dar ve Michael J. Pollard gibi oyuncular bulunuyordu. Yönetmen koltuğunda ise önceleri Andrey Konchalovsky yer almış, ancak yönetmen koltuğunu bırakınca yerini Albert Magnoli devralmıştı.

    Sylvester Stallone'nin başrolünde yer aldığı Rambo: The Last Blood yarından itibaren sinemalardaki yerini alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top