Hesabım
    Boğaziçi Film Festivali'nin First Cut Lab'i, Uluslararası Sinema Profesyonellerini Ağırlıyor!

    Boğaziçi Film Festivali'nden yeni detaylar...

    7. kez gerçekleştirilen Boğaziçin Film Festivali, bu yıl Ekim ayında sinemaseverlerle buluşacak. Boğaziçin Film Festivali, Bosphorus Film Lab bünyesindeki First Cut Lab aracılığıyla dünyaca ünlü sinema profesyonellerini festival konuğu olarak ağırlayacak.

    Boğaziçin Film Festivali kapsamında First Cut Lab isimli bir workshop programı gerçekleştirilecek. First Cut Lab’ın Türkiye ayağına başvuran kurgu aşamasındaki projelerden seçilecek 3 filmin yapımcısı ve yönetmeni, uluslararası film uzmanları ile birlikte özel bir atölyeye katılım sağlayabilecek ve uzmanlardan destek alacaklar. First Cut Lab ekibinde direktör Matthieu Darras'ın yanı sıra Fransa’nın en çok beğenilen editörü ve kurgu danışmanı Jacques Comets, Program Yöneticisi Maartje Alders, Just A Moment Production Company’den yapımcı Dagne Vildžiūnaite, Heretic Film Production Company’den yapımcı Konstantinos Kontovrakis, Angers Film Festivali Programcısı Arnaud Gourmelen ve Proje Danışmanı Wim Vanacker yer alıyor.

    7. Boğaziçin Film Festivali, Cannes Film Festivali'nin en önemli isimlerinden biri olan ve Kaleldo, Thy Bomb, Kinatay, Lola, Masahista, Taklub gibi filmleriyle tanıdığımız Brillante Mendoza jüri başkanlığında gerçekleştirilecek. 7. Boğaziçi Film Festivali T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları, Kurumsal İş Ortağı TRT ile Global İletişim Ortağı Anadolu Ajansı'nın destekleriyle hayata geçiriliyor. Festival, 18 ile 25 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top