Hesabım
    Adam Sandler'lı "Uncut Gems"den Heyecanlandıran Teaser!

    Adam Sandler suç filminde!

    Safdie Kardeşler'in ikinci uzun metraj filmi "Uncut Gems"den heyecanlandıran bir haber geldi. Usta komedyen Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanını müjdeleyen bir teaser yayınlandı. Teaser'da Adam Sandler'ı bir suçlu olarak görmek, sinemaseverlerin merakını daha da fazla uyandırdı.

    Robert Pattinson başrollü Good Times filmiyle büyük beğeni kazanan Benny ve Josh Safdie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu "Uncut Gems"den teaser paylaşıldı. The Waterboy, Little Nicky, Big Daddy, The Wedding Singer, Just Go With It, 50 First Dates, Punch Drunk Love gibi yapımların yıldız oyuncusu komedyen Adam Sandler'ın canlandırdığı Howard Ratner karakterine göz attığımız teaser'da fragmanın yayınlanma tarihi müjdelendi. Verilen tarih ise 24 Eylül oldu.

    Önümüzdeki Salı günü fragmanı yayınlanacak olan suç ve dram türündeki Uncut Gems'in konusu ise şöyle: Howard Ratner, New York'ta mücevher satıcısı bir adamdır. Ancak Ratner'ın gözü hep daha yükseklerdedir ve yüksek miktarlarda borcu vardır. Ratner diğer yandan ünlüler için yüksek riskli bahis işi de yapıyordur. Bu sırada başına talih kuşu konar. Ancak bu talih kuşunun sahibi olabilmesi için çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemesi gerekmektedir. Bu sırada işi ve diğerleriyle olan ilişkisini de dengede tutması gerekmektedir. Filmin oyuncu kadrosunda Sandler'ın yanı sıra Julia Fox, The Weeknd, Idina MenzelLakeith Stanfield gibi isimler yer alıyor. Uncut Gems'in asıl detaylarını Salı günü göreceğiz gibi görünüyor.

    Uncut Gems, dünya prömiyerini Toronto Film Festivali aracılığıyla yaptı ve TIFF direktörü başta olmak üzere eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Filmin senaryosunu Safdie Kardeşler yazdı, ancak onlara Good Time'dan tanıdığımız Ronald Bronstein eşlik etti. 

    Uncut Gems'in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak yurt dışında 25 Aralık'ta izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top