Hesabım
    Yeni "Texas Chainsaw Massacre" İçin Harekete Geçildi!

    Fede Alvarez, yeni Texas Chainsaw Massacre'ın yapımcısı olacak.

    Ülkemizde Texas Katliamı olarak bilinen Texas Chain Saw Massacre'ın hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalar hızlandırıldı. Millennium Films bünyesinde geliştirilen Texas Chainsaw'ın yapımcılığını Fede Alvarez'in üstlenmesine karar verildi.

    İlk kez 1974 yılında izleyicileriyle buluşan ve bir korku klasiği olarak sinema tarihindeki yerini alan Texas Chain Saw Massacre'a yeni bir film daha ekleniyor. Orijinal film, Sally ve kardeşi Franklin'in hikayesine dayanıyordu. Bu seri üç filmden oluşuyordu ve 1995 yılında son filmi hayata geçirilmişti. Son olarak pek başarılı olarak kabul edemeyeceğimiz 2013 yapımı bir Texas Chainsaw filmi ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Leatherface'i diriltmekten vazgeçileceği düşünülürken şimdilerde Leatherface'in yeniden beyaz perdedeki yerini alacağı gündemde bulunuyor. Filmin yapımcılığını Don't Breathe, The Girl In The Spider's Web ve Evil Dead gibi yapımların yönetmeni olarak tanıdığımız başarılı isim Fede Alvarez üstlenecek. 

    Texas Chain Saw Massacre'ın, geçtiğimiz yıl yeniden diriltilen Halloween serisi gibi olması bekleniyor. O başarıyı sağlayıp sağlayamayacağı bilinmiyor, ancak iddialı bir şekilde hazırlıklarına başlandığı görülüyor. Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Sally ve kardeşi Franklin'in dedelerinin mezarını kontrol etmeleri gerekmektedir ve arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam'i de yanlarına alıp yola çıkarlar. Sonrasında dedelerinden kalma eski çiftlik evini ziyaret etmeye karar verirler. Yolculuk esnasında otostop çeken birini arabalarına alırlar. Hiç normal görünmeyen bu yolcu Franklin'in çakısını alıp sırf eğlencesine elini keser, sonrasında ise Franklin'in kolunu yaralar. Bu zorlu anların ardından otostopçuyu zor bela karavandan indirerek yola devam ederler. Ancak gerilim bununla sınırlı kalmayacaktır. Eve vardıklarında hayal dahi edemeyecekleri bir kabusun ortasında sıkışıp kalacaklardır. Korku klasiği olarak yerini alan Texas Katliamı'nın yönetmenliğini Tobe Hooper üstlenmişti.

    Yeni Texas Chainsaw Massacre'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top