Hesabım
    Joaquin Phoenix "Şiddet" Sorusu Yüzünden Röportajı Terk Etti

    Joaquin Phoenix "Joker" hakkındaki bir şiddet sorusu üzerine röportajı yarıda kesti.

    Başarılı oyuncu Joaquin Phoenix, şiddet temelli bir soru sebebiyle röportajı yarıda kesti. "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix, yakında karşımıza Joker olarak çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'nden En İyi Film dalında Altın Aslan ödülünü alan Joker, haliyle büyük bir beklenti yaratıyor. Filmin başrolü Joaquin Phoenix de filme dair pek çok sorunun odağı oluyor.

    Yönetmen koltuğunda ise Felekten Bir Gece'nin kamera arkasındaki isim olan Todd Phillips'in üstlendiği filmin başrolü Joaquin Phoenix, geçtiğimiz gün talihsiz bir röportaj yapmak zorunda kaldı. The Telegraph'a filme dair röportaj veren oyuncu, cevaplamak istemediği bir soruyla karşı karşıya kaldı. Muhabirin; "Bu filmin, tam da konu aldığı türdeki insanlara ilham vererek potansiyel trajik sonuçlara yol açmasından endişeleniyor musunuz?" sorusu karşısında huzursuz hale gelen Phoenix, röportajı yarıda bıraktı. Muhabiri orada bırakan Phoenix, ancak muhabir ve Warner Bros. basın danışmaları arasında gerçekleşen bir barış görüşmesinden sonra geri geldi. Tavrını açıklayan oyuncu, bu sorunun daha önce hiç aklından geçmediğini belirtti ve muhabire göre akıllıca bir cevabın ne olabileceğini sordu. Ancak soruya yanıt vermediği dikkat çekti.

    Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor. Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Felekten Bir Gece'nin kamera arkasındaki isim olan Todd Phillips oturuyor. Merakla beklenen film, Joker'in "The Killing Joke" çizgi romanındaki versiyonundan ilham alıyor.

    "Joker" Ekim ayında da Toronto Uluslararası Film Festivali'nde seyirci karşısına çıkacak. "Joker" ülkemizde de 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top