Hesabım
    El Camino: Bir Breaking Bad Filmi'nden Yeni Teaser

    11 Ekim'de Netflix'te

    Tüm dünyada büyük beğeni toplayan ve yankıları halen bir spin-off olan Better Call Saul ile devam eden Breaking Bad'in film projesi El Camino: Bir Breaking Bad Filmi'nden yeni bir teaser paylaşıldı. Breaking Bad'de başrolü Walter White ile birlikte paylaşan Jesse Pinkman'ın etrafında dönecek olan El Camino'da Jesse'nin tutsaklıktan özgürlüğe geçişinde yaşadıklarını izleyeceğiz.

    Yayınlanmasına çok az bir zaman kalmasına rağmen, halen El Camino'nun oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden yalnızca üçünü biliyoruz. Bunlardan biri Aaron Paul olurken diğeri Skinny Pete olarak tanıdığımız Charles Baker ve Badger roülyle Matt Jones. El Camino'nun çekimlerinde Bryan Cranston'ın yer aldığı bilinmesine rağmen, oyuncu hakkında hala bir açıklama yapılmadı.

    2008-2013 yılları arasında seyirci ile buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 kez Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad'in devam filmi El Camino, 11 Ekim'de Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top