Hesabım
    Netflix Filmi "American Son"dan Fragman!

    American Son'dan fragman paylaşıldı.

    Netflix, geliştirdiği yeni film olan American Son'dan bir teaser paylaştı. Emmy Ödülleri'nin sahiplerine teslim edildiği sırada paylaşılan Kerry Washington başrollü filmin teaser çocuklarını arayan siyahi bir ailenin yaşadıklarını, korkularını ve mücadelelerini gözler önüne seriyor.

    Aynı isimli Broadway oyunundan filme uyarlanan American Son, oğullarının kaybolmasının ardından onu bulmak için Florida'da bir polis karaolunda bir araya gelen aile üyelerinin hikayesini konu ediyor. Farklı ırklara sahip bir çifti birbirine bağlayan tek şey çocuklarıdır. Ayrı yaşayan anne ve babanın hayatı, çocuklarının kaybolmasıyla alt üst olur. Çocuklarını bulabilmek için birlikte hareket etmek zorunda kalan ebeveynler, oğullarının kayboluşuyla ilgili oluşan sorulara cevap aramaya çalışır. American Son isimli Broadway oyununu Kenny Leon ve Christopher Demos Brown filme aktardı. Kenny Leon'u Hairspray, A Raisin In The Sun gibi yapımlardan tanıyorken, Demos Brown'u kısa filmi So I Way Wondering ile hatırlıyoruz.

    American Son'ın oyuncu kadrosunda başrolde Scandal'ın yıldız oyuncusu Kerry Washington olmak üzere, The Last Five Years, The Flash, Supergirl gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jeremy Jordan; Six Feet Under, Coma, Rescue Me gibi yapımlardan hatırladığımız Steven Pasquale ve Eugene Lee yer alıyor. The Guardian, Variety gibi önemli mecraların yaptığı yorumlara göre American Son, yalnızca birkaç oyuncudan oluşmasına rağmen performanslarıyla göz dolduruyor. Tiyatral bir eserden uyarlandığı için de diyalogları bir oyunmuşçasına doluluk taşıyor.

    American Son, ülkemizdeki izleyicileriyle Netflix üzerinden 1 Kasım tarihinden itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top