Hesabım
    "Cemil Şov" Desteklerinizi Bekliyor!

    Cemil Şov, Fongogo üzerinden sinemaseverlerin desteklerini bekliyor!

    "Cemil Şov" isimli sinema filmi için bir destek kampanyası başlatıldı. Başrollerini Ozan Çelik, Nesrin CavadzadeAlican Yücesoy ve Cezmi Baskın'ın paylaştığı yerli film Cemil Şov hayata geçirilebilmek için, Fongogo üzerinden sinemaseverlerin desteğini bekliyor.

    Çekimleri tamamlanan, ancak post prodüksiyon aşamasında destek bekleyen Cemil Şov filminin konusu ise şöyle olacak: Cemil bir AVM güvenlikçisidir. Ancak Cemil, ünlü bir oyuncu olmak istemektedir. Ünlü bir oyuncu olabilmek için akıl almaz yollara başvuran Cemil'in bu sırada karşısına bir Yeşilçam oyuncusu çıkar. İkili arasında umulmadık ve son derece karanlık bir bağ oluşacaktır. Cemil Şov, Fongogo kampanyasında belirtildiği üzere, Yeşilçam'a daha önce yapılmamış göndermelerde bulunuyor. Bir dram filmi olarak başlayan, sonraları gerçeküstü bir gerilim filmine evrilen Cemil Şov, seyircisini heyecanlandırmayı amaçlıyor.

    Kültür Bakanlığı'ndan aldığı destek sayesinde çekimleri gerçekleştirilebilen Cemil Şov, kurgu, müzik, ses tasarımı, renk ve online işlemlerinin gerçekleştirileceği post-prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Bakanlığın yanı sıra İKSV Köprüde Buluşmalar, Saraybosna Film Festivali, !f ve Sundance Senaryo Lab gibi geliştirme platformlarından da filme destek sağlanmıştı. Kampanyaya katılım sağlayan ve filme destek olan sinemaseverleri sürpriz ödüller bekliyor.

    Cemil Şov'un oyuncu kadrosunda Ozan Çelik, şimdilerde bir yıldız haline gelen Nesrin Cavadzade, son olarak Küçük Şeyler filminde performans sergileyen Alican Yücesoy, usta oyuncu Cezmi Baskın, Başar Alemdar, Fuat Kökek ve Sennur Nogaylar gibi isimler yer alıyor. Cemil Şov'un yönetmen ve senarist koltuğunda Cemil Şov ve Terlik isimli kısa filmleriyle tanınan ve birçok festivalde yer alan Barış Sarhan oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top