Hesabım
    "Karlar Ülkesi 2"den Yeni Fragman!

    Karlar Ülkesi kahramanları bir kez daha karşımızda!

    Kuzey'in büyülü ormanlarında yeni bir maceraya açılacağımız Frozen 2'dan yeni bir fragman yayınlandı. Jennifer Lee ve Chris Buck'ın yönetmenliğini üstlendiği Karlar Ülkesi 2'nin dublajlı olarak yayınlanan fragmanında Elsa, onu sürekli olarak çağıran sesin peşinden gidiyor!

    Anna karakterine sesiyle hayat veren Kristen Bell'in söylediklerine göre daha çok yetişkinlere hitap etmesi beklenen Frozen 2'nun konusu şöyle: Elsa neden sihirli güçlerle doğdu? Cevap onu çağırıyor ve krallığını tehdit ediyor. Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkacak. Frozen'da Elsa güçlerinin dünyaya fazla olmasından korkuyordu. Frozen 2'da ise güçlerinin yeterli gelmesini umut ediyor!

    Oscar ödüllerini toplayan Frozen'ın devam filmi Frozen 2'nun seslendirme kadrosunda The Good Place'in yıldız ismi Kristen Bell'in yanı sıra Manhattan'da Sihir, Glee gibi yapımlarda tanıma imkanı bulduğumuz ve Elsa'ya sesiyle hayat veren Idina Menzel, The Good Place, Heroes, Veronica Mars gibi dizilerin yıldız ismi Kristen Bell, Beauty and The Beast, Pixels, 21 gibi yapımlarda izleme fırsatı edindiğimiz Josh Gad, Westworld'ün yıldızı Evan Rachel Wood, Mindhunter, Looking, Glee, Özgür Woodstock yapımlarının yıldızı Jonathan GroffThis Is Us dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Sterling K. Brown gibi isimler yer alıyor. Frozen, 2013 yılına damgasını vurmuş ve En İyi Animasyon ile En İyi Orijinal Şarkı kategorilerinde Akademi ödüllerine layık görülmüştü. Gişede ise 1 milyar doların üzerinde bir hasılata imza atmıştı.

    Frozen 2, ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Kasım tarihinde sinemalarda buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top