Hesabım
    "The Batman"in Komiser Gordon'ı Jeffrey Wright mı Olacak?

    "The Batman"in Komiser Gordon rolü için ünlü oyuncunun ismi geçiyor.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman filmiyle ilgili yeni gelişmeler var. Kariyerini Alacakaranlık Efsanesi serisinin ardından Remember MeLittle AshesWater For ElephantsMaps to the StarsSoygun ve High Life gibi yapımlarla kariyerini başarılı bir şekilde yukarıya taşıyan yakışıklı oyuncu Pattinson'ın Bruce Wayne'e hayat vereceği DC Comics uyarlaması, yardımsever komiser Gordon'ını bulmuş olabilir. Casino Royale ve Westworld gibi yapımlardan hatırlayacağımız başarılı oyuncu Jeffrey Wright, rol için konuşulan isimler arasında yer alıyor.

    Henüz oyuncu kadrosunda adı geçen başka bir oyuncu bulunmuyor. Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmin görüntü yönetmenliğini ise FoxcatcherRogue One: A Star Wars StoryZero Dark ThirtyViceLet Me InSnow White and The Huntsman ve henüz izleyicileriyle buluşmamış olan dev yıldız kadrolu Dune uyarlamasında görev alan Greig Fraser üstlenecek.

    İddialara göre The Batman filmine, süper gücü olmayan zengin kahramanımızın eski düşmanları dahil olabilir. Bu düşmanlardan biri de Penguin olarak gösteriliyor. Penguin rolü daha önce Danny DeVito ve Robin Lord Taylor tarafından canlandırılmıştı. Danny DeVito'nun usta oyunculuğu karşısındaki Batman rolü Michael Keaton'ın olmuştu. Robin Lord Taylor ise Gotham dizisindeki genç Oswald Cobblepot'un Penguin'e dönüşüm sürecini başarılı bir şekilde canlandırmıştı. 

    Daha önceki açıklamalarına göre Reeves, bu kez Batman'i çizgi romanlara daha uygun şekilde tasarlayacak. Bir dedektiflik filmi olmasını planladığı The Batman'in noir tarzda olması bekleniyor. DC ve Warner Bros bünyesindeki The Batman'in ayrıntıları henüz belli olmasa da izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top