Hesabım
    Dedikodu: Power Rangers ve Transformers Evrenleri Birleşiyor!

    Power Rangers ve Transformers sinemasal evrenleri bir araya geliyor olabilir.

    Yeni bir söylenti, yeniden çekim olacak olan Power Rangers filminin, sevilen seri Transformers ile aynı film evreninde var olabileceğini gösteriyor. Söylenti Mikey Sutton ve Geekosity Facebook grubundan geliyor. Sutton'ın ifadesine göre; "Hasbro, bütün markalarını, birleştirici bir sinema dünyasında toplamayı hayal ediyor ve Power Rangers'ın bunun önemli bir parçası olmasını çok istiyorlar. Konuştuğum kaynaklara göre, Transformers'la aynı evrende var olan Power Rangers'a dair konuşmalar mevcut."

    Ancak, Sutton, dahil olacak olan Transformers'ın, Michael Bay tarafından çekilen Transformers serisi olmayacağını açıkça belirtiyor. Konu hakkında; "Hayır, bu Michael Bay’in serisi değil. Daha çok Bumblebee sonrası bir versiyon olacak." diyor.

    Sutton'ın açıklamalarına göre Hasbro sadece Power Rangers ve Transformers'ı bir film dünyasında birleştirmek istemiyor, aynı zamanda ROM ve Micronauts'u da dahil etmeyi planlıyor. Sutton; "Bir Power Rangers / Transformers filmi, doğru şekilde yapılırsa kesinlikle seriyi ateşleyebilir. Ardından karışıma ROM ve Micronauts'ları eklerseniz elinizde büyük bir potansiyel olur. Ancak bunların hepsi yaratıcı ekiplerinin birleştirebileceği Hasbro ve Paramount Pictures'a bağlı." diyor.

    Bir Power Rangers ve Transformers film evreni kesinlikle mümkün. Hasbro kısa süre önce SABAN'dan Power Rangers'ı milyonlarca dolarlık bir anlaşma ile satın aldı. Kavram sıra dışı da değil. Hasbro, Transformers, G.I. JOE, Micronauts, ROM, Action Man ve M.A.S.K. gibi markalarının bir kısmını bir araya getirecek olan Revolution başlıklı büyük bir etkinlik için IDW ile birlikte çalıştı. Hasbro'daki Yayın Şefi Michael Kelly, o zaman etkinlik hakkında; "Geçmişte birçok markalar arası geçiş yaptık, ancak bu kapsamın veya ölçeğin yakınında bir şey olmadı. Kahramanlarımızın, ister Dünya'dan ister galaksinin uzak alanlarından olsun, hepsinin ortak bir noktası var: güçleri ve yetenekleri öncelikle teknolojiye dayanıyor. Bu gerçeği, bu farklı karakterlerin tümü arasında doğal ve inandırıcı bir bağlantı kurmak için kullanabildik. Sonuç, her türlü çatışma ve takımlaşmanın olabileceği karmaşık ve dinamik bir dünya oldu." diye konuşmuştu.

    Hasbro o zamanlar Power Rangers'a sahip değildi. Ancak geçen yıl Hasbro CEO'su Brian Goldner, "Power Rangers" filminin devamı için yeşil ışık yaktıklarını doğruladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top