Hesabım
    Jonah Hill, The Batman'de Hangi Kötü Karaktere Hayat Verecek?

    Jonah Hill, The Batman kadrosuna katıldı.

    Matt Reeves'in yönetmen ve senaristliğini üstleneceği The Batman'in oyuncu kadrosuna Jonah Hill eklendi. Kadroya eklenen ikinci isim olan başarılı oyuncu Jonah Hill'in rolünün ne olacağı henüz açıklanmadı. Ancak sinemaseverler ve DC çizgi roman takipçileri bazı tahminlerde bulunmadan geçemedi.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı ve bu sebeple sinemaseverlerin tepkisine neden olan The Batman'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise son olarak Maniac dizisinde başarısıyla gözümüze çarpan, ayrıca Mid90's ile iyi bir yönetmen olabileceğini de kanıtlayan komedi oyuncusu Jonah Hill oldu. Warner Bros bünyesinde geliştirilen The Batman'in hangi çizgi romandan uyarlanacağı da ortaya çıktı. Batman: The Caped Crusader temalı çizgi romanlardan beyaz perdeye aktarılacak olan The Batman için Hill ile henüz anlaşma imzalanmadı.

    Batman'e Caped Crusader adının takıldığı çizgi romanlarında ağırlıklı olarak Penguin ile Batman mücadelesi odakta bulunuyor. Ancak yine Joker, The Riddler, Catwoman gibi karakterlere de yer veriliyor. 1980'li yıllarda okuyucularıyla buluşmaya başlayan Caped Crusader temalı çizgi romanların bir de Neil Gaiman versiyonu bulunuyor. Hatta tek oyunculu video oyunu da raflarda yer alıyor. Bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor, ancak Jonah Hill'in Penguin'i canlandırabileceği düşünülüyor. Ayrıca canlandırabileceği diğer karakterler arasında The Riddler ve Mad Hatter da bulunuyor.

    Jonah Hill'in yanı sıra The Batman için görüşme aşamasında olan başka bir isim daha var. O oyuncu ise Shaft, Broken Flowers, Açlık Oyunları, Westworld gibi yapımların başarılı oyuncusu Jeffrey Wright oluyor. Ancak oyuncuyla anlaşma yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. Wright için düşünülen rol, James Gordon oluyor. James Gordon rolü, Nolan'ın Batman üçlemesinde Gary Oldman tarafından canlandırılırken, DC'nin son filmlerinde karaktere J.K. Simmons hayat vermişti.

    The Batman filmi, noir dedektiflik filmi olacak. Matt Reeves'in söylediklerine göre, Batman çizgi romanlarının aksiyon yönünün yanı sıra Bruce Wayne'in iz sürmesine tanıklık edeceğiz. Sinemaseverlerin bu süreçte en çok merak ettiği konu Joaquin Phoenix'li ödüllü Joker filmi ile The Batman'in bağlantılı olup olmayacağıydı. Ancak Todd Phillips'in açıklamasına göre kesinlikle bağlantılı olmayacak. Ayrıca Jared Leto'nun Joker rolüyle bir kez daha karşımıza çıkıp çıkmayacağı da bilinmiyor ve düşük bir ihtimal olarak görülüyor. The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top