Hesabım
    Jonathan Banks'in "El Camino"da Yer Aldığı Kesinleşti!

    Breaking Bad devam filmi El Camino ile ilgili yeni gelişmeler...

    Netflix dijital platformu üzerinden tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak olan "El Camino: A Breaking Bad Movie" ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Filmde, Breaking Bad dizisinden hangi karakterleri göreceğimiz tam olarak belirtilmemişti. Ancak Jonathan Banks'in yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun canlandırdığı Mike Ehrmantraut'u El Camino'da göreceğiz.

    Vince Gilligan'ın yaratıcısı olduğu ödüllü dizi Breaking Bad'in yıllar sonrası konu edinecek olan El Camino'dan yeni detaylar ortaya çıktı. The Hollywood Reporter'a Gilligan'ın verdiği röportajda, El Camino'da Breaking Bad dizisinden 10 karaktere yer verilecekti. Ancak ısrarla bu konu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Yalnızca Jesse Pinkman rolündeki Aaron Paul, Badger rolüyle Matt Jones ve Skinny Pete rolüyle Charles Baker'ın yer alacağı biliniyordu. Şimdi ise Mike Ehrmantraut karakterine hayat veren Jonathan Banks'ten açıklama geldi. Oyuncu, filmde yer alacağını belirterek şu sözleri sarf etti: "Beni sırf 'neden olmasın?' diyebilmek için kafamdan vurdular. Bu adamlardan hiçbiri çok sert vurmuyor zaten."

    Aaron Paul'ü bir kez daha Jesse Pinkman olarak izleyeceğimiz El Camino, Jesse'nin kartelin elinden kurtulmasının ardından olanları konu ediniyor. Filmin hikayesi kısaca şöyle açıklanmıştı: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır? El Camino'nun gösterime sunulmasına yalnızca iki hafta gibi bir süre kalmış olmasına rağmen, Walter White'a hayat veren Bryan Cranston'ın yer alıp almayacağı bilinmiyor. Karakterin ölümünün Breaking Bad'de tam olarak gösterilmemesi, hayranların kafasında soru işaretlerine neden olmaya devam ediyor.

    El Camino, geçtiğimiz gün gündeme damgasını vurmuştu. Nedeni ise, Netflix'in yayınladığı teaser'ın sansüre uğramasıydı. Ancak Netflix'ten gelen yeni açıklamayla, yalnızca fragmanda sansürlemeye gidildiği ve filmde böyle bir durumun olmayacağı öğrenildi.

    Yönetmenliğini Vince Gilligan'ın üstlendiği El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, izleyicileriyle Netflix platformu üzerinden 11 Ekim tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top