Hesabım
    James Gunn, "The Suicide Squad" Çekimlerine Başladı!

    James Gunn'dan The Suicide Squad paylaşımı!

    Marvel'dan DC'ye transfer olan başarılı yönetmen James Gunn'dan The Suicide Squad ile ilgili yeni bir paylaşım geldi. Yönetmen ekip ile bir araya gelerek, Warner Bros bünyesindeki The Suicide Squad'ın çekimlerinin resmen başladığını duyurmuş oldu.

    Marvel'ın beğenilen serisi Guardians of The Galaxy'nin ilk iki filmiyle başarısını kanıtlamış olan, ancak Disney'den kovulup tekrar işe alınan James Gunn, The Suicide Squad'ı hayata geçirmeye başladı. Gunn, sosyal medya üzerinden oyuncularla çekildiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Gunn, paylaşımında şu sözleri sarf etti: "The Suicide Squad ekibinin bir kısmıyla hafta sonu takılması. Ne kadar harika bir grup insan!"

    Geçtiğimiz günlerde James Gunn, film ekibinin tamamını açıklamıştı. Bu isimler arasında David Dastmalchian, John Cena, Jai Courtney, Joaquín Cosío, Nathan Fillion, Joel Kinnaman, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Viola Davis, Idris ElbaMargot Robbie ve Michael Rooker yer alıyordu. Ekibe son olarak Marvel'ın Thor: Ragnarok'unun yönetmeni olan ve Love and Thunder'ı da yönetmesi planlanan Waititi ve Guardians of The Galaxy'nin Yondu'su olarak tanıdığımız Michael Rooker eklenmişti. Rooker'ın adı önceleri King Shark karakteriyle anılmıştı, ancak sonradan bu haber yalanlandı. Şimdi Rooker'ın hangi karakterle karşımıza çıkacağı bilinmiyor.

    The Suicide Squad'da Margot Robbie, Harley Quinn karakterine; Jai Courtney, Captain Boomerang'a; Viola Davis, Amanda Waller'a; Joel Kinnaman ise Rick Flag'e hayat vermeye devam edecek. Filmden Will Smith'in ayrılışının ardından yerine Idris Elba getirilmiş gibi görünse de, Elba'nın farklı bir karaktere hayat vereceği açıklanmıştı. Filmde David Dastmalchian'ı Polka Dot Man, John Cena'yı Peacemaker, Daniela Melchior'u Ratcatcher, Steve Agee'yi ise King Shark olarak izleme şansı yakalayacağız.

    The Suicide Squad 6 Ağustos 2021'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top