Hesabım
    Hustlers'a İlham Veren Kişi, Yapımcıları Dava Edebilir!

    Samantha Barbash, Hustlers yapımcılarını tehdit ediyor.

    Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı Hustlers hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Lopez'in karakteri striptiz kulübü dansçısı Samantha Barbash'ten ilham alınarak yaratılmıştı. Söylenilenlere göre Barbash, filmin yapımcılarını ve yapım şirketini dava etmekle tehdit ediyor.

    Jennifer Lopez'in sergilediği performans sayesinde şimdiden Akademi'ye aday olabileceği düşünülen Hustlers filmiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Film, bir striptiz kulübünde dansçılık yapan kadın grubunun Wall Street'e vurgun yapmasını konu ediniyordu. Lopez'in canlandırdığı karakter ise gerçek birinde, Samantha Barbash'ten ilham alınarak yaratılmıştı. Barbash'in STX Entertainment'ı dava açmakla tehdit etmesi üzerine, STX Entertainment sözcüsü şu sözlerle açıklama yaptı: "Kamuya açık bir olaya dayanan hikayeler anlatma hakkımızı savunacağız ve bu konuyu yargıdan önce çözmek istiyoruz."

    Barbash geçtiğimiz haftalarda Hustlers yapımcılarına dava açmak istemesiyle ilgili şu sözleri sarf etmişti: "Bu film benim hayatım hakkında. Resmen hikayemi çalıyorlar. Hak vermek üzere imza atmadım. Karşılıksız bir şekilde filme ve TV'ye teslim olmadım. Jennifer Lopez parasız çalışmadı, ben neden öyle yapayım? Ben bir iş kadınıyım." Hustlers, esasen 2015 yılında Jessica Pressler'ın yayınladığı bir makaleden ilham alınarak hayata geçirilmişti. Film, ayrıca Malezya tarafından da yasaklanmıştı. Nedeni ise filmin müstehcen olmasıydı.

    Hustlers'ın konusu ise şöyle: Kadınları başrollerine yerleştiren suç-komedi filmi striptiz kulübü çalışanların giriştiği bir dolandırıcılık planını işliyor. Ramona, Destiny ve Diamond bir gün Wall Street'te çalışan müşterilerini soyma kararı alır. Bunun bir çeşit anahtara sahip olarak banka soymak olduğunu düşünür ve harekete geçmeye başlarlar. Planları karşılığını verir ve azimli kadınlar lüks hayatı yaşamaya başlayarak savurganlık dalgasına sürüklenirler. Ancak açgözlülük içten içe onları ele geçirmeye başladığında, dostluklar tehdit altına girer ve kanun güçlerinin tehdidi giderek yakınlaşmaya başlar... Oyuncu kadrosunda Lopez'in yanı sıra Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Cardi B.Trace LysetteMadeline Brewer ve Mercedes Ruehl gibi isimler yer alıyor.

    Hustlers'ın ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top