Hesabım
    "El Camino"nun Uzun Fragmanı Heyecanı Doruğa Çıkardı!

    Aaron Paul'lü El Camino'dan yeni bir fragman geldi.

    Başrolünde Aaron Paul'ü izleyeceğimiz ve Jesse Pinkman'ın hikayesine odaklanacak olan "El Camino: A Breaking Bad Movie"den ilk uzun fragman paylaşıldı. Birçok detayı yakalayabildiğimiz ve filmin gidişatı hakkında sonunda bilgi veren fragman, akıllarda soru işaretleri de bırakmadan geçmiyor.

    Breaking Bad'in yaratıcısı olan Vince Gilligan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Jesse'nin kartelin elinden kurtulmasının ardından olanları konu edinen El Camino'nun ilk uzun fragmanında Jesse Pinkman'ı tanınmayacak bir halde Skinny Pete'e sığınırken görüyoruz. Geçmişiyle yüzleşme içerisinde olan Jesse, fragmanın sonunda hazır olup olmadığı sorusuna yanıt veriyor! Ancak bunun ne olduğunu, 11 Ekim'de öğrenebileceğiz. Filmin konusu ise şöyle açıklanmıştı: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

    Aaron Paul'ün başrolünde yer alacağı El Camino'nun oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında  Badger rolüyle Matt Jones ve Skinny Pete rolüyle Charles Baker bulunuyor. Ancak bugün paylaşılan bir bilgiye göre Mike Ehrmantraut'a hayat veren Jonathan Banks'i de El Camino'da göreceğiz. Bryan Cranston hakkında ise hala bir detay verilmiyor. Ancak Aaron Paul ve Cranston'ın El Camino çekimlerine aynı anda adım attığı konusunda ipucu veren paylaşımları bulunuyor. El Camino'da henüz açıklanmayan başka Breaking Bad oyuncuları da bulunuyor. Vince Gilligan, diziden 10 karaktere filmde yer verildiğini belirtmişti.

    Breaking Bad dizisi tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu. 2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad'in devam filmi El Camino: A Breaking Bad Movie 11 Ekim tarihinde Netflix'te gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top