Hesabım
    Sigourney Weaver ve Kevin Kline, "The Good House"ta Yeniden Bir Arada!

    Sigourney Weaver ve Kevin Kline, "The Good House"ta tekrar bir araya geliyor.

    Sigourney Weaver ve Kevin Kline, "The Good House"da bir kez daha birlikte kamera karşısına geçiyor. Amblin Partners’ın New York Times çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanmasını üstleneceği "The Good House" filmi, ikiliyi üçüncü kez bir araya getirecek. Oscar adaylığı bulunan Weaver ve Oscar ödülü sahibi Kline daha önce 1993'te Ivan Reitman imzalı Bir Günlük Başkan ve 1997’de ise Ang Lee imzalı The Ice Storm’da birlikte çalışmıştı.

    Film, Emmy adayı Maya Forbes ve Emmy ödüllü Wally Wolodarsky'nin yönetmenliğinde çekilecek. İkili aynı zamanda, Ann Leary imzalı romanın beyaz perde uyarlamasının senaryosunu da üstlenen isimler oluyor. "The Good House" filmi, şarabını ve sırlarını seven, Salem cadılarının soyundan gelme, bilge bir New England'lı emlakç olan Hildy Good'u temel alıyor. Başarılı bir şekilde bölümlere ayırmış olduğu hayatı, eski bir romantik ilişkisini yeniden canlandırmasıyla ve bir kişinin umursamaz davranışlarıyla tehlikeli bir şekilde kendi içine çökmeye başlıyor.

    Projenin yapımcılığını Emmy kazanan Jane Rosenthal, Emmy adayı Berry Welsh ve FilmNation Entertainment'dan Oscar adayı Aaron Ryder üstleniyor. Yönetici yapımcılar ise Erika Hampson, Christos V. Konstantakopoulos ve Steve Samuels olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top