Hesabım
    "The Addams Family"nin Sıradan Yaşamı Yeni Klipte!

    The Addams Family'den yeni bir klip paylaşıldı.

    Oscar Isaac ve Charlize Theron'ın baş kahramanları seslendirdiği The Addams Family animasyon filminden yeni bir klip paylaşıldı. Conrad Vernon ve Greg Tiernan'nın yeniden uyarladığı klasik Addams ailesiyle ilgili paylaşılan yeni klipte, en sevdiğimiz korkutucu ailenin günlük yaşantısına göz atıyoruz.

    Merakla beklenen animasyon filmi The Addams Family'nin konusu ise şöyle: Kocasına ve çocuklarına kendini adamış bir kadın olan Morticia, ailesini bir arada tutan soluk tutkaldır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez, her zaman girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları da oldukça şahsına münhasır bireylerdir. Uzun örgüleri ve iğneleyici mizahı ile zeki genç kız Wednesday ve bulabileceği en büyük tehdit ve tehlikelerin peşinden koşan 10 yaşındaki Pugsley. Ancak evin bireyleri bunlarla sınırlı değildir. Ailenin çılgın macası Fester iyi huylu, neşeli ve her şekilde kargaşaya yol açabilirken, Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyeleri seven torunlarına tapar. Aile yaklaşan kutlamaları için hazırlıkların ortasındayken, Margaux Needler ortaya çıkar. Margaux Needler sevilen bir reality-show programının kraliçesidir ve banliyö tipi pastel mükemmelliğe kendini adamıştır. Bu iki farklı cephenin karşılaşması nasıl sonuçlanacaktır?...

    The Addams Family'nin yıldız isimlerden oluşan seslendirme kadrosunda bulunan Altın Küre ödülünün sahibi olan ve A Most Violent YearEx MachinaTriple Frontier ve son Star Wars filmlerinin yıldız oyuncusu Oscar Isaac'i Gomez Addams olarak, Akademi ödüllü olan ve Mad MaxSarışın BombaCaniTully gibi filmlerin güzel yıldızı Charlize Theron'ı Morticia Addams olarak, genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden biri haline gelen Chloë Grace Moretz'i Wednesday Addams olarak, Stranger Things ve O gibi fenomen hale gelen yapımların 15 yaşındaki yıldızı Finn Wolfhard'ı Pugsley Addams olarak, komedyen ve oyuncu Nick Kroll'u Fester olarak, Grammy ödüllü Bette Midler'ı Büyükanne olarak ve Akademi ödüllü Allison Janney'i Margaux Needler olarak göreceğiz.

    Addams ailesini bir kez daha yeni filmleri The Addams Family ile birlikte 5 Aralık tarihinde sinemalarda izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top