Hesabım
    Will Smith, "The Council"da Uyuşturucu Baronu Muhbir Olacak!

    Will Smith'in gelecek projesi belli oldu.

    Netflix'in geliştireceği suç türündeki film projesi The Council'ın başrolünde yer alacak olan isim belli oldu. Bu isim ise yıldız oyuncu Will Smith oldu. Gemini Man'in vizyona girmesine az bir zaman kala Smith, Harlem sokaklarında çete savaşlarına girişeceği gelecek projesine imza attı.

    Concussion, Mark Felt, Parkland, Kill The Messenger, Trade gibi yapımların başarılı senaristi Peter Landesman, yeni bir projeyi kaleme aldı. Bu proje ise suç temalı The Council oldu. Şimdilerde Gemini Man'in tanıtımlarıyla meşgul olan ve gelecekte King Richard, Bad Boys 4, Bright 2 gibi yapımlarda yer alacak olan Will Smith, The Council'ın başrolüne getirildi. Oyuncu, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Landesman ve Smith, daha önce de Concussion filmi için birlikte çalışma imkanı yakalamıştı.

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan The Council'ın konusu ise şöyle olacak: 1970'li yılların Harlem sokaklarına adım attığımız The Council, yedi siyahi gangster tarafından yönetilen organize bir suç örgütünü hikayesini odağına alıyor. Örgütün hayali, kendi kendine yetebilen, kendi kendini kontrol edebilen ve finanse edebilen bir Afrikalı - Amerikalı şehir yaratabilmek. Film, Mr. Untouchable lakabına sahip olan konsey başkanı Nicky Barnes'ı konu edinecek. Smith, İtalyan mafyasıyla birlikte çalışan ve kendi örgütünü kurmaya çalışan eroin satıcısı Nicky Barnes'ı canlandıracak. 1978 yılında tutuklanan Barnes, tutuklanmasının ardından bir muhbire dönüşür. Devlet tarafından koruma altına alınan Barnes, 2012 yılında yaşamını yitirmişti.

    The Council'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top