Hesabım
    "New Jack City" Yeniden mi Çekilecek?

    Warner Bros'un gündemindeki film New Jack City...

    Warner Bros, 90'lı yılların sevilen yapımı New Jack City'yi yeniden beyaz perdeye aktarmak istiyor. Aksiyon ve suç türünde olan Mario Van Peebles yönetmenliğindeki New Jack City, bir suç lordunu durdurmaya çalışan dedektifin mücadelesini konu ediniyordu.

    Eski yapımların birer birer yeniden beyaz perdeye aktarıldığı şu döneme bir yeniden çekim daha eklenecek gibi görünüyor. Bu film de 1991 yılında izleyicileriyle buluşmuş olan New Jack City olacak. Wesley Snipes'ın başrolünde yer aldığı filmin konusu ise şöyleydi: Nino Brown başarılı bir suç patronu ve gangsterdir. 80lerden beri New York şehrine uyuşturucu satmaktadır. Bir gün İtalyan mafyasıyla anlaşmazlık olur ve İtalyanlar Nino’yu ortadan kaldırmak ister. Scotty ve Nick ise amacı Nino’yu yakalamak olan iki polistir. Nino daha önceleri Scotty nin annesini de öldürmüştür. Scotty ve Nick Nino’nun yeni kurmaya çalıştığı suç çetesinin içine sızmaya çalışacaklardır fakat hiçbir şey sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Orijinal filmin oyuncu kadrosunda Blade'in yıldızı Wesley Snipes'ın yanı sıra Ice-T, Allen Payne, Chris Rock, yönetmen Mario Van Peebles, Michael Michele gibi isimler yer alıyordu.

    New Jack City'nin yeniden çekiminin senaryosunda Southpaw'da oyuncu olarak karşımıza çıkan, Covers'ın yönetmen ve senaristliğini üstlenen Malcolm M. Mays'in imzası bulunacak. Projenin henüz bir yönetmeni bulunmuyor. New Jack City ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Tüm detaylar Deadline'ın gizli kaynaklarıyla ulaştığı bilgilere dayanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top