Hesabım
    Keanu Reeves, "Matrix 4" Senaryosunu Okumuş!

    Keanu Reeves, Matrix devam filmiyle ilgili bilgi verdi.

    John Wick filmlerinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves'in Matrix 4'da yer alacağı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise Keanu Reeves'den filmin senaryosunu okuduğuna ve nasıl hissettirdiğine dair açıklama geldi. Bir kez daha Neo olarak karşımıza çıkacak olan Reeves, senaryosunun hırslı bir yapısının olduğunu düşünüyor.

    Büyük bir heyecanla tüm dünyadaki sinemaseverler tarafından beklenen ve yıllar sonra gündeme gelen Matrix devam filmiyle ilgili Keanu Reeves'den açıklama geldi. Yapımcı olan kız kardeşi Karina Miller'ın Semper Fi isimli drama dizisinin Los Angeles'taki prömiyerinde kendini gösteren Reeves, filmin Neo karakteri için neler yapacağını büyük bir heyecanla beklediğini ifade etti. Ayrıca Reeves "Olması gerektiği gibi fazlasıyla hırslı bir senaryo." sözlerini sarf etti. 

    Reeves'in yanı sıra Carrie Anne Moss'u da bir kez daha Trinity karakteriyle göreceğiz. Söylenilenlere göre Matrix 4 prodüksiyonu 2020 yılı içerisinde başlayacak. 2022 yılında izleyicileriyle buluşması beklenen Matrix 4, Lana Wachowski tarafından yönetilecek. Senaryoda ise Aleksandar Hemon, David Mitchell ve Lana Wachowski'nin imzası bulunacak. Lana Wachowski, Matrix 4 hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Lilly ile 20 yıl önce gerçekliğimizle ilgili aradığımız fikirlerin çoğu şimdi daha da alakalı. Bu karakterler hayatıma tekrar dahil olduğu için çok mutluyum ve harika arkadaşlarımla çalışacağım başka bir şans için minnettarım."

    Matrix serisi 1999 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. İlk filmin ardından Matrix Revolution ve Matrix Reloaded isimli iki film daha çekilmişti. Ancak diğer iki film, ilki kadar büyük bir başarı elde edememişti. Distopik bir dünya yaratan Matrix'in orijinal oyuncu kadrosunda Reeves ve Carrie Anne Moss'un yanı sıra Laurence FishburneHugo Weaving gibi birçok önemli isim yer alıyordu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top