Hesabım
    Mark Ruffalo Başrollü "Dark Waters"dan Altyazılı Fragman!

    Mark Ruffalo avukat rolüne bürünüyor!

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Mark Ruffalo'nun başrolünde yer aldığı biyografik film Dark Waters'dan altyazılı fragman paylaşıldı. Ruffalo'nun Robert Billott'a hayat verdiği Dark Waters'ın fragmanında karanlık sırlar açığa çıkıyor!

    Gerçek olaylara dayanarak hayata geçirilen Dark Waters'dan altyazılı fragman geldi. Kimyasal şirketlerin savunma avukatlığını üstlenen Robert Billott'un zamanla taraf değiştirip gerçekleri aramaya koyulmasını konu edinen Dark Waters'ın hikayesi ise şöyle:  Robert Bilott, işinde oldukça başarılı olan bir avukattır. Genç adamın ele aldığı yeni dava, toplumu yakından ilgilendirir. Giderek artan ve nedeni açıklanamayan ölüm vakalarını araştıran Robert Bilott, yaşananların arkasında dünyanın en büyük şirketlerinden birinin olduğunu keşfeder. Olayı iyice araştırmaya başlayan Robert, gerçekleri ortaya çıkarmak için geleceğini, ailesini ve kendi yaşamını riske atar.

    Dark Waters, 1990'ların sonlarında Batı Virginia'daki kimyasal devi DuPont ile zehirli kimyasal C8'i yasadışı boşaltımları sebebiyle mücadele eden Rob Bilott'un gerçek hikayesine dayanıyor. Mark Ruffalo, gerçek hayatta da aktivist kişiliğiyle tanınıyor. Çevre, ekoloji ve insan yaşamıyla ilgili birçok eyleme katılan ve maddi destekte bulunan Ruffalo, Hollywood'un en tanınan aktivistleri arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ruffalo'nun yanı sıra Oscar ödüllü güzel yıldız Anne HathawayTim RobbinsBill CampVictor GarberMare WinninghamWilliam Jackson Harper ve Bill Pullman gibi önemli isimler bulunuyor.

    The New York Times'da yayınlanan bir makaleden ilham alınarak çekilen filmin yönetmen koltuğunda ise Beni Orada Arama ve Carol gibi yapımların Oscar adaylığı sahibi yönetmeni Todd Haynes oturuyor. Filmin senaryosunda Matthew Carnahan ve Mario Correa'nın ortak imzası bulunuyor. Pamela Koffler, Christine Vachon ve başrol Ruffalo filmin yapımcılığını üstleniyorlar.

    Dark Waters'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top