Hesabım
    "A Quiet Place 2" Çekimleri Sona Erdi!

    A Quiet Place'ten yeni gelişmeler!

    Yönetmen ve oyuncu John Krasinski, müjdeli haberi sosyal medya üzerinden verdi. Başarılı ismin paylaşımına göre, "A Quiet Place 2"nun çekimleri sona erdi ve vizyona girmek için hazırlıklarına başlanmış bulunuyor.

    Başrolünde bir kez daha Emily Blunt'ı izleyeceğimiz A Quiet Place 2'nun çekimleri resmi olarak tamamlanmış bulunuyor. Sessiz Bir Yer 2'nin yönetmenliğini ilk filmde oyunculuk da yapan John Krasinski üstleniyordu. Krasinski Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla haberi duyurdu.

    A Quiet Place 2'nun oyuncu kadrosunda Mary Poppins Returns'ün yıldız oyuncusu Emily Blunt'ın yanı sıra Peaky Blinders'da Thomas Shelby rolüyle gönüllere taht kuran Cillian Murphy, ilk filmden tanıdığımız genç oyuncu Noah Jupe ve Millicent SimmonsDjimon Hounsou gibi isimler yer alıyor. John Krasinski, daha önce yaptığı açıklamalarda, ikinci filmle birlikte daha fazla dünyaya açılmak istediğini ifade etmişti. İlk film, sese aşırı duyarlı yaratıkların işgali altında kalan dünyada yaşama tutunmaya çalışan bir aileyi izlemiştik. Ama eğer Krasinski, dediklerini hayata geçirdiyse Sessiz Bir Yer 2 ile birlikte daha geniş bir alana yayılacağız. 

    A Quiet Place, 17 milyonluk bütçesine rağmen, dünya çapında 334 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bu nedenle oldukça başarılı bir korku filmi olarak yerini alan A Quiet Place'in devamının çekilmesi kaçınılmazdı. İlk filmin konusu ise şöyleydi: 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    Krasinski'nin sosyal medya paylaşımından bildirdiğine göre 20 Mart tarihinde Sessiz Bir Yer 2'yi sinemalarda izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top