Hesabım
    Tom Hanks'li "News of The World" Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    News of The World, önümüzdeki yılın sonunda gösterime girecek.

    Tom Hanks'in bir kez daha Paul Greengrass ile işbirliği yapmış olacağı "News of The World"ün ne zaman izleyicileriyle buluşacağı belli oldu. Universal bünyesinde geliştirilen ve kitaptan uyarlanacak olan proje, 2020 yılının Noel dönemi için hazırlanıyor.

    Paul Greengrass'ın Amerikan İç Savaşı'nı konu edinecek olan yeni dram filmi News of The World filminin vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu. Universal bünyesinde hayata geçirilecek olan News of The World'ün izleyicileriyle buluşacağı tarih olarak 25 Aralık 2020 seçildi. Bu durumda, News of The World'ün 93. Akademi Ödülleri için hazırlanıyor olabileceği tahmin ediliyor. Film, 2016'da Paulette Jiles tarafından kaleme alınıp yayınlanan aynı isimli kitaptan uyarlanacak. News of The World kitabı, savaş sonrasında bir muhabirin dünyada olup bitenleri duyurmak  üzere Texas'a seyahat etmesini hikayesinin odağına alıyor. Kaptan Jefferson Kyle Kidd, üç savaş görüp ikisinde savaşmış olan ve eşini kaybetmiş bir adamdır. Ailesini kaybetmiş olan yetim bir kıza vermesi iletmesi gereken bir kargoya sahip olan adam ve kız buluştukları andan sonra kolaylıkla ayrılamayacaklardır.

    Paul Greengrass ve Tom Hanks daha önce de Kaptan Phillips filminde birlikte çalışmıştı. Greengrass'i ayrıca United 93, Bourne serisi, Bloody Sunday gibi önemli filmlerden tanıyoruz. Şimdilerde A Beautiful Day In The Neighborhood'un tanıtımları ile ilgilenen Tom Hanks'in Fred Rogers'a hayat vererek belki de Akademi adaylığı alabileceği düşünülüyor. Ayrıca oyuncunun bilim kurgu türündeki BIOS ve 2015 yapımı İsveç filminden uyarlanacak olan A Man Called Ove, Greyhound, henüz adı belli olmayan Elvis Presley biyografik filmiyle karşımıza çıkması bekleniyor.

    News of The World, 25 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top