Hesabım
    Kevin Feige, Star Wars Evreni'ne El Atacak!

    Marvel'ın yöneticisi Kevin Feige, bir Star Wars filmi geliştiriyor.

    Marvel Sinematik Evreni projelerini yöneten Kevin Feige'in programının tamamen dolu olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Feige, The Hollywood Reporter'ın kulağına gelen söylentilere göre yeni bir Star Wars filmi geliştiriyor.

    The Hollywood Reporter'ın Disney yöneticilerinden Alan Horn ile yaptığı görüşmeler sonucunda Kevin Feige'in yeni bir Star Wars filmi geliştirdiği ortaya çıktı. Feige'e Lucasfilm için eşlik eden isim ise yeni Star Wars filmlerinin ve The Mandalorian, Obi Wan Kenobi gibi Star Wars evrenine ait dizilerin yapımcılığını üstlenen Kathleen Kennedy oluyor. Disney yöneticilerinden Horn açıklamasında şu sözleri sarf etti: "Kathy ve Lucasfilm'in birleşip üzerinde çalıştığı projeler için çok heyecanlıyız. Yalnızca Star Wars için değil, Indiana Jones, Children of Blood and Bone, Emma Watts and Fox için de bu durum geçerli. Skywalker efsanesinin bitmesinin ardından Kathy Star Wars evreninde yeni bir hikayenin peşine düşüyor. Kevin Feige'in de sıkı bir Star Wars hayranı olduğu biliniyor. Bu iki sıra dışı yapımcının Star Wars için güçlerini birleştirmesi mantıklı." Yine söylenenlere göre Kevin Feige, yeni Star Wars filminin başrolünde yer alması için büyük bir yıldız ismi açıklamış bulunuyor.

    Star Wars'un Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac ve Adam Driver'lı üçlemesi, The Rise of Skywalker filmi ile sona erecek. Bunun ardından ise Daisy Ridley ile bir daha Star Wars evreninde karşılaşmayacağız. Onun yerine, fragmanı bile büyük heyecan yaratan The Mandalorian, henüz adı belli olmayan Ewan McGregor başrollü Obi Wan Kenobi dizisi ve yepyeni bir Star Wars üçlemesi hayata geçirilecek. J.J. Abrams yönetmenliğindeki The Rise of Skywalker, 19 Aralık'ta izleyicileriyle buluşacak. The Mandalorian ve Obi Wan Kenobi dizileri ise Disney'in dijital streaming platformu Disney+'ta izleyicileriyle buluşacak.

    Diğer yandan Kevin Feige de birçok Marvel projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Thor: Love and Thunder, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, Shang-Chi, Black WidowThe Eternals bunlardan yalnızca bazılarını oluşturuyor. Disney+'ta yer alacak Loki, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, She Hulk gibi diziler için de hazırlıklara başlanmış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top