Hesabım
    Úrsula Corberó, G.I. Joe Spin-Off'u "Snake Eyes"da Yer Alacak!

    Úrsula Corberó, beyaz perdeye transfer oldu!

    Netflix'in en ünlü dizilerinden La Casa De Papel'de Tokio karakterine hayat veren Ursula Corbero, Hollywood'a transfer oluyor. Anlaşma yaptığı proje ise G.I. Joe serisinin spin-off filmi Snake Eyes oldu. Güzel oyuncu, filmde The Baroness'e hayat verecek.

    İspanya'nın ünlü oyuncularından Ursula Corbero, Netflix'te yayınlanan La Casa De Papel ile bir yıldıza dönüşmesinin ardından, Hollywood'a geçiş yapıyor. G.I. Joe: Rise of Cobra ile başlayan ve G.I. Joe: Retaliation ile devam eden aksiyon filmi serisinin yeni spin-off filmine Ursula Corbero dahil edildi. Güzel oyuncu, Snake Eyes spin-off filminde The Baroness'i canlandırarak başrolde yer alacak. Çizgi romanlardan uyarlanacak olan Snake Eyes'da The Baroness karakteri, bir Avrupalı aristokrat olarak tanınıyor. Cobra biriminde istihbaratçı olarak görev yapan Baroness, bir ajan ve suikastçi olarak eğitim alır. Bunların yanı sıra kriptografide ve psikolojik savaş alanında uzmandır. Kısa zamanda Cobra ekibinin başına getirilen Baroness, önemli bir görev sırasında ciddi yaralar alır ve ciddi bir estetik ameliyat geçirmek zorunda kalır. Ayrıca Cobra'dan tanıdığımız Destro ile olağandışı duygusal bir yakınlaşması olduğu da biliniyor. Baroness, Snake Eyes ile düşmandır. Filmde Snake Eyes olarak Henry Golding'i izleyeceğiz. Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji'yi; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais'i izleyeceğiz.

    Snake Eyes filminde Ursula Corbero'ya eşlik edecek olan isimler arasında son olarak Last Christmas filmiyle merak uyandıran Henry Golding; The Raid serisi, Mile 22 gibi yapımlarla tanıdığımız Iko Uwais; Peaky Blinders ve Warrior'da karşımıza çıkan Andrew Koji ve Maynard Bagang yer alıyor. Kadronun daha da genişleyeceği tahmin ediliyor.

    Snake Eyes'ın yönetmenliğini Red, The Captain, Insurgent, Allegiant gibi yapımlardan tanıdığımız Robert Schwentke üstleniyor. Senaryoda ise Beauty and The Beast ve Charlie's Angels'ın senaristi Evan Spiliotopoulos'un imzası bulunacak. Diğer yandan G.I. Joe serisi de Ever Vigilante filmiyle devam edecek.

    Snake Eyes'ın yurt dışındaki izleyicileriyle 16 Ekim 2020'de buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top