Hesabım
    Jodie Comer, Matt Damon ve Ben Affleck'li "The Last Duel"da Yer Alabilir!

    The Last Duel için Jodie Comer ile görüşme yapılıyor.

    Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna oturacağı "The Last Duel" ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Duyurulanlara göre filmde rol alması için, Killing Eve'in yetenekli oyuncusu Jodie Comer ile görüşmeler yapılıyor. Ancak şimdilik kesinleşen bir durum söz konusu gibi görünmüyor.

    Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen Emmy Ödülleri'nde Killing Eve dizisiyle Drama Kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Jodie Comer, Ridley Scott'ın yeni filmi için düşünülüyor. Bir tarihi dram filmi olması planlanan The Last Duel'ın başrolünde ise Good Will Hunting, The Martian, The Departed, The Talented Mr. Ripley, Invictus gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Matt Damon ve Argo, Gone Girl, Live By Night, Daredevil, State of Play, Batman V. Superman, Justice League gibi yapımların Oscar sahibi oyuncusu Ben Affleck bulunuyor. Projenin sahibi 20th Century Fox ve dolaylı olarak Disney, yakın bir zamanda The Last Duel için yeşil ışık yakmıştı.

    The Last Duel'ın hikayesinin ise şöyle olması planlanıyor: Eric Jager imzalı "The Last Duel: A True Story Of Trial By Combat In Medieval France" isimli kitaptan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan The Last Duel, eski dostlar Jean de Carrouges ve Jacques le Gris'in düşmanlığa dönen ölümcül hikayesini konu ediniyor. Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

    Jodie Comer, The Last Duel'ın yanı sıra Ryan Reynolds'lı Free Guy'da rol alacak. Free Guy 3 Temmuz 2020'de vizyona girecekken, The Last Duel'ın vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top