Hesabım
    "El Camino: A Breaking Bad Movie" Teaser'ında Yine Jesse'yi Arıyorlar!

    El Camino'dan yeni teaser geldi!

    Breaking Bad dizisinden birkaç yıl sonrasını konu edinen "El Camino: A Breaking Bad Movie"den yeni bir teaser paylaşıldı. Vince Gilligan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin teaser'ında Jesse Pinkman'ın haber bültenleri de dahil olmak üzere arananlar arasında olduğunu görüyoruz.

    El Camino: A Breaking Bad Movie'den heyecanı daha da artıran bir teaser paylaşıldı. Ülkenin gündemine oturan Jesse Pinkman'ın nerede olduğunu aramaya teaser ile devam ediyoruz. Ayrıca Breaking Bad'de yer alan bir karakterin daha filmde olacağını görüyoruz. Old Joe isimli karakteri canlandıran Larry Hankin ile teaser'da karşılaşıyoruz. Yönetmen Vince Gilligan'ın The Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda belirttiğine göre diziden toplamda 10 karakter El Camino'da yer alacak. Bildiğimiz isimler arasında Aaron Paul, Badger rolüyle Matt Jones ve Skinny Pete rolüyle Charles Baker, Mike Ehrmantraut rolüyle ise Jonathan Banks bulunuyor. Dizinin yıldız oyuncusu Bryan Cranston konusunda ise henüz bir bilgi yer almıyor.

    El Camino: A Breaking Bad Movie'nin konusu henüz uzun bir şekilde açıklanmadı. Ancak kısaca hikayesi şöyle: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır? Breaking Bad dizisinin son sezonunda Jesse ve Walter'ın yolları ayrılmıştı. Jesse, bir kartel tarafından uyuşturucu madde üretmesi için esir alınmışken, Walter başka mücadeleler içerisine girmişti. Sonunda Jesse kartelin elinden kurtulmayı başarmıştı. Ancak görülüyor ki bu kez de tüm dünyadan kaçması gerekiyor.

    Breaking Bad tam 5 sezon sürmüş ve tüm dünyayı kasıp kavurmuştu. 2008-2013 yılları arasında ekranlarda seyircilerle buluşan ve kendine geniş bir hayran kitlesi edinen seri, 2 Golden Globe ödülünün, 6 kez de Emmy ödülünün sahibi olmuştu. 58 Emmy adaylığı bulunan AMC dizisi Breaking Bad'in devam filmi El Camino: A Breaking Bad Movie 11 Ekim tarihinde Netflix'te gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top